Matovič opäť vyzýva: „Radšej buď ticho!“ odkazujú mu naštvaní ľudia
29 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Opäť sa blíži sviatok, pri ktorom Slováci zaplnia cintoríny, aby si spomenuli na svojich zosnulých. A znovu je tu chvíľa, kedy pri zlej epidemickej situácii vyzýva Igor Matovič národ, aby radšej sedel doma.

Slovensko sa na mape Covid automatu maľuje na čierno, respektíve na bordovo-čierno. A to je pre Igora Matoviča signálom, aby v statuse vyzval ľudí nech nikam necestujú a zostanú radšej sedieť doma. Slovákov tým ale vôbec nepresvedčil, ba skôr naopak, poriadne rozdráždil, pretože tí mu odkázali „svoje“.

Rozbehnúť sa po Slovensku nám určite nepomôže

„Prosím necestujte,“ píše hneď v úvode Matovič, ktorá sa ešte ospravedlňuje, že otravuje. „…ale nedá mi, keď vidím, ako prudko sa nám zhoršuje situácia. Počtom pozitívnych už dobiehame Rumunsko a čoskoro Lotyšsko. Dve krajiny, ktorým už skolabovali nemocnice,“ vysvetľuje šéf OĽaNO, ktorý stál pri zrode smrtiaceho celoplošného testovania.

„Viem, že navštíviť zosnulých a rodiny je naša pekná tradícia, ale rozbehnúť sa v tieto dni po Slovensku nám všetkým určite nepomôže. Ak chcete svojim dielom pomôcť sestričkám a lekárom na covid oddeleniach, veľmi im pomôžete tým, že návštevy hrobov si odložíte na neskôr, keď to bude bezpečné,“ odporúča „mäsiar“ Matovič a dodáva: „Dík, že Vám na zdraví a životoch aj cudzích ľudí záleží.“ Jeho slová a najmä odporúčania niektorých Slovákov nielenže upokojili, ale doslova rozzúrili, pretože v diskusii pod statusom mu poriadne „naložili“.

Vy už neproste nikoho o nič. Spytujte si svedomie

„Pôjdem navštíviť otca, ktorý zomrel do 4 týždňov od podania druhej dávky vášho „elixíru nesmrteľnosti“. Zapálim mu sviečku, poplačem si a budem spomínať na to, ako veril vašim reklamám o očkovaní viac ako mojim prosbám, aby tento krok zvážil. Vy už neproste nikoho o nič. Spytujte si svedomie, ak vám ešte kúsok z neho ostalo, lebo Dušičky sú ďaleko bezpečnejšie ako vaše minuloročné menévre s testovaním a ich následky,“ odkazuje Matovičovi úplne natvrdo Vierka. „Ste videli správy? Ľudia sa masovo otáčajú na diaľniciach, lebo si prečítali Igorov status,“ smeje sa Peter Čopian. „Necestujte? A čo tí tvoji riťolezi ??? Pochodili celý svet. Fuj ty...,“ napísal v diskusii Lacko a Dominika. „Matovič, prestaň sa do toho montovať... buď ticho a šuchaj v kúte nožičkami... tým tvojim akože spasiteľským syndrómom lezieš na nervy polovici obyvateľstva a ta druhá ti neverí absolútne nič,“ dodáva Tessa Štefková.

Choré spomienky Igora Matoviča
Pred malou chvíľou Igor Matovič zverejnil svoju spomienku na svojom profile na sociálnej sieti. V statuse ospevuje vojakov z hlavného štábu operácie z názvom Spoločná zodpovednosť. Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Ivan Mihale

„Dement Matovič, miešať zdravých s chorými pri celoplošnom šprtaní v nose bolo OK, však, veď čo tam po tom, že sa ľudia vtedy nakazili jeden od druhého, vtedy to nevadilo, hlavne, že biznis frčal, jedna radosť. Teraz ti z toho nič nekvapne, tak mudruješ. Nechaj rozhodnutie na ľudí,“ pridáva Eva Feriancová.  „A my Vás zase prosíme, aby ste nás vy a ostatok politikov neotravovali, nešikanovali nás opatreniami a nechali nás konečne žiť a riešili reálne problémy ľudí na Slovensku a nie stále len toto!“ konštatuje Veronica Sikeliová.

Slovník podpredsedu vlády - čo dodať?
Slovník Igora Matoviča nie je vyberaný, najmä, ak ide o niekoho, kto mu nesedí. Ťažko ho prirovnať k slovníku bežného slušného človeka a už vôbec ho nemožno porovnávať s výrazovými prostriedkami politikov. Tí by sa totiž oprávnene za niečo podobné... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

Veľa šťastia tým normálnym. Budete ho potrebovať

Poriadne dlhý, ale aj „šťavnatý“ komentár napísal Marek Kluka. „Ach, taký som rád, že žijem v Anglicku. Aj vďaka Covidu a OĽaNO, ktoré ma z krajiny minulý rok vyhnali. Ďakujem za to. Tu už od mája nie sú nijaké opatrenie ani obmedzovania ľudí v bežnom živote a to hlavne preto, že sa takmer všetci ľudia, vrátane mňa, nechali zaočkovať. Máme pokoj. Žiadne rúška, žiadne testovania, žiadne nezmysly a absurdné opatrenia, aké sú na Slovensku. Preplnené obchody a reštaurácie a ekonomika šľape na plné obrátky. Vďaka ti Igor  Edit: len pre doplnenie... Dôvod, prečo sa tu všetci dali zaočkovať, na rozdiel od Slovenska, bol aj ten, akou formou tu vláda motivovala ľudí.

Ďalší úplne zbytočný grc! Okomentoval poslanec OĽaNO Matovičov status na sieti
Len ďalší úplne zbytočný grc! Takto označil poslanec za OĽaNO Ján Krošlák najnovší status na sociálnej sieti svojho straníckeho lídra a ministra financií Igora Matoviča. Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Žiadne strašenie, žiadne perzekvovanie či hanobenie neočkovaných. Formou slušnej kampane sa tu iba mesiace vyzývalo k očkovaniu, ako prejav solidarity voči starším a slabším. Žiadne debilné lotérie, či zákazy v reštauráciách pre neočkovaných. Stačila slušnosť a ľudia sa časom očkovať dali. V tomto naša vláda totálne zlyhala. Ešte aby toho nebolo dosť tak aj náckovia a ficovci priložili ruku k dielu. Gratulujem Edit2: ako čítam tie toxické komentáre, mam taký pocit, že Slováci si ani nič iné, ako ešte aspoň 5 rokov lockdownu ani nezaslúžia. Aspoň sa bude načo sťažovať. Veľa šťastia tým normálnym. Budete ho potrebovať.“

Škandál: Pozitívny Matovičov mediálny poradca chodil s COVIDOM medzi ľudí! Koho stihol nakaziť a aký trest ho za to čaká?
Toto je už skutočná drzosť! Mediálny poradca Igora Matoviča mal podozrenie na COVID-19, no nevydržal na výsledok testu a veselo chodil aj so svojím BIG bossom medzi ľudí. Bol aj vo dvoch televíziách a v kontakte s politikmi. Aký trest ho čaká za... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik