Danko zo záhrobia: Nová vláda musí byť komplet nová, nie hybrid!
29 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Po minuloročných parlamentných voľbách utrpel totálne fiasko, no stále má potrebu zviditeľňovať sa. Andrej Danko to nevzdáva.

Národniari pod vedením Andreja Danka padli po minuloročných voľbách takmer na hranicu zabudnutia. Šéf strany to však nevzdáva a po vzore Roberta Fica sa usiluje dostať opäť na výslnie. Zatiaľ mu to ale vôbec nejde. Aj teraz sa v statuse snaží okomentovať diskusiu medzi lídrami dvoch, v súčasnosti najúspešnejších strán. Útočí najmä na verejnosťou obľúbeného šéfa Hlasu-SD.

Pellegrini je platený na to, aby vznikla vláda SaS, Sme rodina a Hlas-SD

Andrej Danko hneď v úvode statusu priznáva, že vypína TV JOJ a reláciu Na hrane, lebo toľko lásky a lichotení medzi Sulíkom a Pellegrinim nezvláda. Vraj sa umelo akože trošku pohádajú. „Je mi úprimne zle z Pellegriniho, ako evidentne chce s nimi vládnuť. Ujo poľovník s tetou poľovníčkou, no mám dosť,“ smeje sa „zo záhrobia“ Danko. „Minulý týždeň Kollár teraz Sulík. Dúfam, že už nikto nepochybujete, že Pellegrini je platený na to, aby vznikla vláda SaS, Sme rodina a Hlas-SD,“ konštatuje šéf národniarov.

„O ranči v Austrálii - dohodnutá hádka. Sulík sa samozrejme nepýtal nič na Pellegriniho financovanie. Urobte si svoj názor, len sa nedajte oklamať proforma trojminútovou hádkou. Obaja sú smiešni a dohodnutí,“ myslí si Danko, ktorého vraj najviac rozosmial Petríkov zdvihnutý palček. „Nová vláda musí byť komplet nová, nie hybrid so SaS a Sme rodina,“ konštatuje rázne na samý záver Andrej Danko.

Títo ľudia sa nezastavia pred ničím. To naozaj je lepšie mať na čele štátu poskokov a mafiána? Pýta sa Danko
Súčasná koalícia si na Slovensku už robí čo chce. Smutné ale je, že bez kritiky mainstreamových médií, ktoré jej takmer všetko odpustia a všetko prehliadajú. Nie však opozícia a viacerí politici, ktorí už vo vedení nášho štátu boli. Tak, ako aj... Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik