Maroš Kramár sa pochválil novou priateľkou! (FOTO)
28 | 10 | 2021 I Denis Merva

Po rozvode s manželkou Natašou si herec a moderátor Maroš Kramár našiel novú priateľku, s ktorou tvorí pár už vyše roka. V spoločnosti sa veľmi neukazovali, až doteraz!

Maroš tvorí pár s Inou Oravcovou, ktorá je manažérkou jeho divadla Vo veži. Pár si totiž nemohol nechať ujsť premiéru poslednej Craigovej bondovky s názvom Nie je čas zomrieť, na ktorú prišli aj jeho dvaja synovia Timur a Marek. S Inou svoju vzájomnú lásku ešte príliš najavo nedávali. Na filmovom festivale o pár dní neskôr, kam prišli na premietanie tých najlepších filmov z tohtoročných festivalových Benátok, Cannes či Berlína, to už však bolo o niečom úplne inom! 

Obaja mali oči len pre toho druhého a k očnému kontaktu na objektív ich neprinutíli ani fotografi. Ina vystavila štíhle nohy v kratších šatách a Maroš neskrýval láskyplné pohľady aj emócie. Ako poznamenal denník Blesk.cz, súčasná partnerka hviezdy je nápadne podobná Kramárovej exmanželke Nataše.

Exmanželka Maroša Kramára
Exmanželka Maroša Kramára
instagram/@natasanktnv
Ina Oravcová, priateľka Kramára
Ina Oravcová, priateľka Kramára
zdroj(@serialkiller.tv)
Exmanželka Maroša Kramára
Ina Oravcová, priateľka Kramára

Aké recepty varí Sulík a aké perníky pečie Čaputová? (FOTOGALÉRIA)
Slovenskí politici na svojej sociálnej sieti z času na čas zverejnia fotky z kuchyne. Chcú sa tým jedoducho pochváliť ostatným. Kým Čaputová zdobí medové perníky, Sulík varí ako väzňom v base. Je známe, že Richard Sulík pridáva pomerne často na... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Denis Merva