Greksa: OĽaNO má na "géniov" proste nos! Tomuto neuveríte
29 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Ak ste si nemysleli, že Tabák bola prvá v absurdnostiach v slovenskom parlamente, tak ste sa mýlili! Vo svojom statuse na sociálnej sieti to pripomenul populárny muzikant Marián Greksa. Jeho spomienka naozaj stojí za to.

Trapas za trapasom

Pred nedávnom denník HD upzornil, že parlamentná kráľovná trapasov a nepremyslených vyjadrení a činov, poslankyňa Romana Tabák posunula svoje pôsobenie v Národnej rade SR na ďalší level. Nesúhlasila totiž so svojim vlastným hlasovaním.

Tabák sa vyjadrila, že nesúhlasí s návrhom zákona svojej straníckej kolegyne Anny Záborskej. Ten by mal byť o pomoci ženám, no len sprísňuje prístup k umelému prerušeniu tehotenstva.

Čo bolo však na rozhodnutí poslankyne zaujímavé bol fakt, že predtým sama za sprísnenie interrupcií hlasovala. Aj vďaka jej hlasovaniu sa návrh posunul do druhého čítania.

IQ RomanyTabák ide prudko dole: Nesúhlasí už ani s vlastným hlasovaním a zvažuje preto odchod z OĽaNO!
Parlamentná kráľovná trapasov a nepremyslených vyjadrení a činov, poslankyňa Romana Tabák posunula svoje pôsobenie v Národnej rade SR na ďalší level. Najnovšie totiž nesúhlasí so svojim vlastným hlasovaním! Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Tabák nie je zďaleka prvá

Zdá sa však, že Tabák je oproti svojmu straníckemu kolegovi Milanovi Vetrákovi vo výrobe politických trapasov absolútna amatérka. Na závažný prešľap Vetráka si spomenul muzikant Marián Greksa.

"Mám ešte jednu, oveľa väčšiu, pecku v spomienkach. A týka sa poslanca, teraz za Oľano,ktorý je dnes predsedom ústavnoprávneho výboru slovenského parlamentu," napísal Greksa, pričom myslel Vetráka.

"Ten podal návrh uznesenia a na druhý deň podal trestné oznámenie na navrhovateľa (čiže seba)," pobavil sa určite muzikant na spomienke z októbra 2016 a doplnil aj titulok z tej doby. "Hlava XXII. Včera sa na mestskom zastupiteľstve vyskytol poslanec, ktorý nezahlasoval za svoj vlastný návrh."

Gastrosektor umiera a štát sa tomu nečinne prizerá!
Zatvárajú sa podniky už vo viac ako 20-tich okresoch! Štát však, ako sa zdá, s pomocou stále otáľa. Zúfalí podnikatelia preto vyzývajú vládu aby konala. Žiadna pomoc neprichádza Napriek zdvojnásobeniu čiernych okresov sektor najviac postihnutý... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Diana Zaťková