Kamenický sa vrátil po karanténe doslova víťazoslávne. Neuveríte, čo cez karanténu urobil
22 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru-SD Ladislav Kamenický bol v karanténe kvôli mediálnemu poradcovi Igora Matoviča, ktorý sa čakajúci na (pozitívny) výsledok PCR testu pohyboval medzi ľuďmi. Smerák už ukončil karanténu a vrátil sa vo veľkom štýle.


Kamenického veľmi mrzelo, že sa nemohol zúčastniť „čapicového mítingu“ v Rimavskej Sobote. Už je však späť a v statuse prezrádza, čo sa mu počas karantény podarilo spraviť.
Možno 100 rokov po tvojej smrti ho vydražia na milión rubľov...

„Po piatich dňoch som konečne ukončil karanténu negatívnym PCR testom Cez víkend sa mi podarilo namaľovať menšiu abstrakciu v novom štýle (rád experimentujem). Pevne verím, že sa vám bude páčiť. Ak vám napadá vhodný názov, napíšte mi ho do komentov. Ak sa mi niektorý názov zapáči, možno ho použijem,“ oznamuje v statuse Kamenický.

A veru v komentároch mu napísalo veľmi veľa ľudí. Názory na jeho tvorbu síce boli rozličné, niektoré však stáli za to. Ľuďom maľba pripomínala chaos súčasnosti, vládny chaos či tlačovku Za ľudí. „Dreváreň alias Čo so Slovenskom dokázal Matovič,“ napísal Marek Kurta. „Mne to pripomína Matovičov plán obnovy,“ priznáva Ľuboš Mordin.



„Pablo Picaso by neveriacky krútil hlavou. Možno 100 rokov po tvojej smrti ho vydražia na milión rubľov,“ skonštatoval s humorom Miroslav Blahuš.

„Zaujímavý a výstižný obraz v akej dobe teraz žijeme. Som rada, že ste v poriadku a opäť budete môcť pokračovať v boji pro tomuto zlú, ktoré je vo vláde,“ odkázala Eva Jastrebská, podľa ktorej je v obraze zmes v akej dobe žijeme - doba chaosu.

Škandál: Pozitívny Matovičov mediálny poradca chodil s COVIDOM medzi ľudí! Koho stihol nakaziť a aký trest ho za to čaká?
Toto je už skutočná drzosť! Mediálny poradca Igora Matoviča mal podozrenie na COVID-19, no nevydržal na výsledok testu a veselo chodil aj so svojím BIG bossom medzi ľudí. Bol aj vo dvoch televíziách a v kontakte s politikmi. Aký trest ho čaká za... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik