Fico: Matovič je jeden nevzdelaný a neschopný intrigán, ktorý kradol a zneužíval svoju rodinu (VIDEO)
30 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenský parlament sa opäť premenil na cirkusovú manéž, v ktorej sú hlavnými zabávačmi poslanci koalície. Opozícia by sa aj smiala, bol by to však smiech cez slzy. Napokon, zostrih videa z neoficiálnej „chodbovej“ tlačovky, ktorý na svojom profile zverejnila „bežná“ žena Iza Bela, to iba potvrdzuje.


Koalícia sa smeje, opozícia zúri. Aj tak by sa dal v skratke opísať stav po včerajšom dni v parlamente. Na programe bolo aj odvolávania Igora Matoviča z postu ministra financií. Ako píše Iza Bela v statuse, Slovensko by si už konečne vydýchlo, keby došlo k odvolaniu Igora Matoviča. Padla ľuďmi nenávidená vláda. Mimoriadna schôdza sa však nekonala. A tak sa „cirkusová manéž“ zaplní poslancami dnes opäť.
Matovič a Heger korumpujú udavačov, aby robili to, čo sa od nich očakáva

Po nevydarenej mimoriadnej schôdzi si novinári odchytili dvoch lídrov a kedysi straníckych kolegov Petra Pellegriniho z Hlasu a Roberta Fica zo Smeru, ktorí im porozprávali pomerne veľa zaujímavého. „Mimoriadna schôdza sa musí konať do siedmich dní. A tak my tu ráno budeme. Odmietam, aby sa s opozíciou narábalo takto nekultúrne a nedôstojne a aby si tu z nás robili dobrý deň. Pravdepodobne sú nervózni, lebo sú v úplnej neistote, ako dopadne hlasovanie. Snažia sa ho takýmto spôsobom oddialiť,“ hovorí novinárom Peter Pellegrini.

„Vládna koalícia je v totálnom rozklade a môžem potvrdiť, že sa šíri veľký strach predovšetkým z toho, že máme k dispozícii dôkazy, ktoré potvrdzujú, že hlavní udavači sú dnes korumpovaní touto vládou. Sú im dávané obrovské štátne zákazky, aby pokračovali vo svojej špinavej práci voči opozícii,“ konštatuje Fico, ktorý naráža na „obludnú zmluvu“ medzi Slovenskou poštou a hlavným udavačom Makóom v sume 10 miliónov eur.

Iza Bela opäť revoltuje: Kto im dal to právo určovať, čo môžeme a čo zasa nie?
Vodcovskou osobnosťou obyčajných ľudí z ulice proti súčasnej vládnej koalícii je určite Iza Bela. „Hviezda slovenského Facebooku“ sa v statuse opäť vzopiera a poukazuje na to, že iba osem percentné zoskupenie nám nemá právo určovať, čo môžeme a čo... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ja tu mám dôkaz, ktorý preukázateľne potvrdzuje, že pán Makó je vlastníkom tejto firmy. Priamo ju riadi a kontroluje, preto my s plnou vážnosťou hovoríme, že táto vláda, páni Matovič a Heger priamo korumpujú týchto udavačov, aby robili to, čo sa od nich očakáva,“ tne do živého šéf Smeru. Podľa neho všetkých 26 poslancov jeho strany je pripravených podporiť odvolanie Igora Matoviča.

Iza Bela: Keď ste kričali, ako je vám zle za Fica, prečo dnes nejdete kričať, ako zle je vám teraz? (VIDEO)
Ľudia na Slovensku sa môžu opäť pustiť do štrajkov a naplniť ulice. Ten najbližší sa chystá už na zajtra do Bratislavy. Koalícia z toho síce veľkú radosť nemá, no „bežná“ žena z ľudu Iza Bela v statuse a priloženom videu ľuďom niečo... Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Matovič svojím správaním dokumentuje, že poslancov SaS má „na háku“

Podľa Fica je Matovič nevzdelaný a neschopný intrigán, človek, ktorý akurát tak kradol, zneužíval svoju rodinu, ukradol titul, vniesol do slovenskej politiky obrovský chaos. „Za všetkým je rozklad koalície. OĽaNO si nie je isté, ako bude hlasovať poslanecký klub SaS a z našej strany dáme na stôl dôkazy, ktoré preukážu, ako dnes pracuje táto partia ľudí zo skupinou udavačov, ktorá umelo likviduje celú opozíciu,“ pridáva Fico, podľa ktorého tu nie je vojna ani mimoriadny stav aby začínala schôdza parlamentu večer o deviatej. „Toto, čo robia, nie je vôbec normálne,“ skonštatoval stroho trojnásobný premiér.



„Koalícia sa s nami hrá a myslia si, že nás týmto znechutia, no škodia sami sebe. My tu budeme dovtedy, dokedy bude treba. S nami nevybabrú, ale ak, tak iba sami so sebou,“ odkazuje Pellegrini, podľa ktorého sú politici v koalícii dourážaní do krvi a nedokážu sa stretnúť v jednej miestnosti bez toho, aby sa nepobili alebo aby sa nepohádali.

„Uvidíme, akí budú hrdinovia kolegovia z SaS, ktorí tu majú tri týždne silné a ramenaté reči, ako sa oni s Igorom Matovičom vysporiadajú. Som preto zvedavý, ako sa pri hlasovaní zachovajú, lebo to bude najzaujímavejšie,“ vysvetľuje líder Hlasu, podľa ktorého to, že Matovič nešiel na stretnutie s poslancami SaS, dokumentuje, že ich má „na háku“.

„Hviezda slovenského Facebooku Iza Bela“ opäť naložila Matovičovi. „Pobabral všetko, čo mohol!“
Igor Matovič má odporcov a kritikov nielen medzi politikmi, ale aj medzi obyčajnými ľuďmi. A tých je v ostatnom čase neúrekom. Patrí medzi nich aj „obyčajná žena“ Iza Bela, ktorá to v statuse šéfovi „obyčajných ľudí“ opäť... Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik