Kto nie je nepriateľom Ruska: Tešíme sa na stretnutie na Slavíne!
28 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Doktorovi Petrovi Liptákovi už došla trpezlivosť a vyjadril sa aj k najnovším témam našej zahraničnej politiky. V nej sa, zdá sa, Slovensko začalo pohybovať ako slon v porceláne.


"Nepriateľom RF je iba vláda a prezidentka. To sú jednotlivci. Národ slovenský ako celok je veľkým priateľom Ruska." Píše Peter Lipták na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Peter Lipták)

Poďme na Slavín

"Tešíme sa na stretnutie na Slavíne!" Znie Liptákova neformálna pozvánka s bližie nešpecifikovaným dátumom a časom, čo je však dosť ľahké si domyslieť.
Čo vyplýva z komentárov pod statusom?

"Slováci väčšinou Rusko majú radi,, oslobodili.nás od nacistov." Píše sa v jednom z nich.

"To bolo jasné, že Rusko Slovensko na ten nepriateľský zoznam nedá. Ruská ambasáda vidí, že ľudia na Slovensku sú viac naklonení Rusku ako EÚ a NATO! A takými falošnými obvineniam ako Vrbětice sa ľudia len utvrdzujú o falošnosti západu, EÚ a hlavne NATO!!!" Konštatuje iný komentár.

 

Rusi prešli vakcínou Američanom cez nos, tak sa rýchlo musí vytvoriť konflikt, tvrdí Lipták
Pri afére vyhostenia troch ruských diplomatov zo Slovenska pomaly zaniká tá s ruskou vakcínou Sputnik V. Kontroverzný lekár Peter Lipták ale na Sputnik evidentne nezabudol, pretože sa k nemu vracia vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik