Bránik: Matovič sa ponáhľal do Budapešti, aby na vlastnú krajinu vygrcal aj ten zvyšok jedu, čo v ňom ostal po predchádzajúcom vylučovaní.
09 | 04 | 2021 I Aneta Leitmanová

Rusofób Radovan Bránik dostal z nákupu Sputniku V a aktivít Matoviča v posledných dňoch doslova záchvat. Áno, časť jeho kritiky je oprávnená. Avšak nejde nevšimnúť si, že hlavný problém je komunikácia s Ruskom a Maďarskom. Matovič začal pre mnohých byť problém až vtedy, keď nakúpil ruskú vakcínu. Celé mesiace si jeho vyčíňanie nevšímali.    


„Sranda končí. Definitívne. Matovič včera opľul z Moskvy slovenské inštitúcie, úrady a odborníkov. Tak, ako to len on dokáže. Konal v záujme a v prospech cudzej mocnosti, aby tak zakryl vlastné zlyhanie s tajným nákupom a dovozom vakcín,“ začal svoj príspevok na Facebooku známy analytik.

"Zabijeme tvoje decko aj manžela! A teba niekto rozreže na parkovisku..." vyhrážajú sa šéfke ŠÚKL Baťovej
Londýnska kanalizácia je proti tejto úrovni vysokohorská rozhľadňa. Fanatizmus, ktorý má obdobu vari len v počiatkoch Tretej ríše či v období boľševického stalinizmu. Dnes údajne v podaní Matovičových "verných" ukazuje svoju pravú... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Ivan Brožík, Jozef Uhlárik


„Potom sa na chvíľu zastavil v Bratislave, vydávil ďalšiu znôšku lží a poloprávd na asi najkratšej “tlačovke,” akú kedy zvládol. A potom zdrhol. A zatiaľ čo na ministerstve financií zamkli novinárov v miestnosti, aby nemohli položiť kniežaťu ani jedinú otázku, ponáhľal sa do Budapešti za Orbánom a Szijjártóm, aby na vlastnú krajinu vygrcal aj ten zvyšok jedu, čo v ňom ostal po predchádzajúcom vylučovaní,“ neberie si servítku pred ústa Bránik.

Podľa Bránika sa aktuálne Matovič v Pešti s novými priateľmi „potľapkávajú po pleciach“. „A keď by to predsa nevyšlo, skúsi minister financií ďalšiu krajinu? Poopľúva pre zmenu Szijjártovu ženu, alebo vytiahne nejaké kompro na Orbána? Kde všade to bude skúšať a dokedy?“ naráža známy analytik na konflikt Matoviča s Baťom a Baťovou.

Bránik vynadal aj všetkým okolo Matoviča. „Tak ako, onuce, ktoré ste mu toto celé umožnili a stále to tolerujete? Nemal by toto celé náhodou realizovať premiér? Nemala by zasadnúť vláda a po hlasovaní ho poveriť, aby v mene Slovenskej republiky robil takéto zásadné dohody? Kde je minister zahraničných vecí SR v okamihu, keď sa na záchrancu obyvateľov Slovenska hrá jeho maďarský náprotivok? Kde ste, svojprávni a sebavedomí koaliční partneri? SaS, Sme rodina, Za ľudí? Za ktorých presne?“ pýta sa ministrov.

Z Matoviča si urobili užitočného idiota, ktorý išiel do Ruska pre totálne poníženie, smeje sa Hlina
O expremiérovi Igorovi Matovičovi a jeho ságe okolo ruskej vakcíny Sputnik by sa už dala napísať vari aj menšia kniha. Na celú situáciu okolo ruskej neregistrovanej vakcíny sa pozrel na sociálnej sieti „svojským okom“ aj Alojz... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Ešte stále sa budeme klamať, že vládna kríza skončila? Lebo začala kvôli dovozu Sputnika V - a to je v porovnaní s cirkusom, ktorý tu v ostatných desiatkach hodín spustil Matovič smiešna epizóda,“ dostáva sa Bránik k dôvodu, prečo je taký nahnevaný. „Čo urobíte teraz? Kým z vás robil otravných štatistov premiér Matovič, ešte ste kládli aspoň formálny odpor, keď si dovoľuje ako minister financií doslova nemysliteľné a vyvoláva a pomáha Rusom živiť chorý medzinárodný incident, budete sa naďalej tváriť, že sa nič nestalo a snažiť sa natrieť lajno na ružovo?“ pýta sa koaličných partnerov Matoviča Bránik nahnevane.

Matoviča nazýva známa analytik dokonca vlastizradcom. „A nahnedlá lúza, ktorá mu kedysi nevedela prísť na meno neomylne zacítila šancu a On sa stáva jej novým hrdinom. A lúza sa snaží, ako len ona vie a tak sa rodina Zuzany Baťovej musí začať báť o život. Nie, Matovič s tými chorými vyhrážkami iste nič nemá, on iba dal ten správny signál a otvoril stavidlá. Hnoj si už cestu nájde sám, ako v histórii vždy,“ tne do živého analytik.

„Zareaguje slovenská vláda, ako sebavedomá vláda suverénneho štátu, alebo ako ukážková bábková vláda opäť zas strčí hlavy do piesku? A čo na to Eduard Heger? Hanby sa už báť nemusíte, tej už dnes máte na tri zimy. Už vám môže ublížiť len nedostatok sebaúcty a vaša vlastná chamtivosť,“ uzatvára svoj nahnevaný príspevok analytik.

Úlohu, ktorú nám zadalo ministerstvo, som splnila a odovzdala, bráni sa šéfka ŠÚKL Baťová
Riaditeľka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzana Baťová je momentálne v najväčšej paľbe kritiky od samotného expremiéra Igora Matoviča. Ten ju viní za to, že ruská neregistrovaná vakcína Sputnik V zrejme poputuje naspäť a očkovať sa ňou u nás... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik