Gottovú pustili z liečebne: Prekonala závislosť na liekoch a alkohole?
27 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Dominika Gottová sa nedávno po zhruba roku strávenom v Česku vrátila do Fínska, kde predtým žila dlhé roky s manželom. Úvod jej pobytu na severe Európy však priniesol ďalší zaujímavý zvrat, píše Stars24. 


Dominika Gottová totiž vo Fínsku skončila v liečebni, ale teraz už sa opäť nachádza v príjemnejšom prostredí. "Bola som prepustená domov," prezradila pre Super.cz s tým, že liečba pokračuje ambulantne. "Chodia mi domov kontroly, a keď zistia, že liečbu nedodržujem, tak mi ju okamžite ukončia," konštatovala.

Zároveň priznala, že o nástupe na liečbu uvažovala už v Prahe, kde sa vraj kvôli neustálemu stresu a zlému spánku obnovila jej závislosť na liekoch na spanie. Práve tej sa teraz snaží zbaviť.

To ale nie je všetko. "K tomu sa pokúsim zbaviť aj závislosti na alkohole," uviedla najstaršia dcéra najslávnejšieho českého speváka, ktorého jej problémy v minulosti veľmi trápili. "Ale tie lieky sú teraz podstatnejšie, zničila som si tou závislosťou telo a bolo to už nebezpečné," dodala Gottová, ktorá pôsobí odhodlane. Zo Slovenska jej môžeme popriať len veľa šťastia.

Po Pilarovej vykradli aj hrob Karla Gotta: Deje sa to stále, povedala hovorkyňa
Ľuďom už nie je nič sväté. Ani pamiatka zosnulých. Pozornosti neznámych vandalov neunikol hrob speváka Karla Gotta. Zmizli z neho sošky zlatého slávika a zlatej ruže. Predtým bol vykradnutý aj neďaleký hrob speváčky Evy Pilarovej, informuje portál... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka