Lučanský: mohla to byť aj cievka v oku
10 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Zadržaný expolicajt Milan Lučanský je po operácii. Médiá majú k dispozícii dve verzie - prasknutá cievka či bitka?


Podľa dostupných informácii skončil niekdajší policajný šéf Milan Lučanský (51) vo vojenskej nemocnici v Ružomberku. Pôvodná informácia bola, že sa tak stalo po bitke, neskôr však vysvitlo, že mohol mať zdravotné komplikácie. Informuje v následnej správe portál 1. pluska.sk.

Hovorkyňa vojenskej nemocnice v Ružomberku, Petra Dišková informáciu o hospitalizácii Lučanského nepotvrdila ale ani nevyvrátila. "V tejto veci nemôžem poskytnúť žiadne informácie," povedala. Podľa hovorkyne Zboru väzenskej a justičnej stráže Moniky Kacvinskej však k žiadnej bitke neprišlo. "Ústav Prešov neeviduje v danom období fyzické napadnutie obvineného alebo odsúdeného ani použitie donucovacích prostriedkov voči obvinenému alebo odsúdenému," odkázala citovanému portálu.

Lučanský je údajne hospitalizovaný
Bývalý policajný prezident Milan Lučanský, ktorý je v súčasnosti väzobne stíhaný, je v nemocnici. TASR to potvrdili zdroje blízke justícii, upozornil na to časopis Týždeň. Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | tasr


Bývalý šéf polície skončil vo väzbe v rámci policajnej akcie Judáš, stíhať ho majú pre podozrenia z korupcie. Informácie o potýčke priniesol portál týždeň.sk. Neskôr sa však objavili informácie, že Lučanskému mala počas cvičenia v cele prasknúť cievka v oku.

Vyostrený konflikt nepovažuje za pravdepodobný ani zdroj z ministerstva vnútra, ktorý uviedol, že Lučanský by mal byť na cele sám. "Nečudoval by som sa, ak by išlo o nehodu pri cvičení. Človek v takej situácii môže pociťovať psychický tlak a ten prirodzene zaháňať cvičením pri ktorom k prasknutiu cievky samozrejme môže dôjsť," uviedol zdroj.

Lučanský strávi väzbu v base, do ktorej poslal Černáka. Mafiánsky boss sa vraj teší
Život vie písať všakovaké príbehy, ale taký, aký napísal bývalému policajnému prezidentovi Milanovi Lučanskému by veru nevymyslel asi nikto. Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.