Peštová sa radovala zo zlatej svadby svojich rodičov! Na jej svadbu s Haberom ale stále nedošlo
01 | 05 | 2020 I Dominik Simon

Topmodelka Daniela Peštová (49) je partnerkou speváka Pavla Haberu (58) už úctyhodných 19 rokov a ako teraz na sociálnych sieťach názorne predviedla, dlhoročnú vernosť má v krvi. Jej rodičia totiž oslávili neskutočnú zlatú svadbu! Informuje Blesk.


Kým topmodelka Daniela Peštová a jej dlhoročný partner Pavol Habera k svojej láske "nepotrebujú papier", ako často vyhlasujú páry, ktoré spolu žijú bez sobáša, rodičia pôvabnej plavovlásky Peštovej v posvätnosť manželstva veria. A to dokonca už pol storočia!

Výročie okrúhlej svadby sa väčšinou oslavuje ďalším obradom, výmenou prstienkov starých za nové, a to všetko v kruhu milujúcej rodiny. Inak tomu nebolo ani v prípade rodičov Peštovej. "Naši si to 50. výročie svadby predstavovali inak. Chceli si obnoviť sľub, mala to byť krásna rodinná oslava. Nič z toho sa kvôli karanténe nekoná," povzdychla si na sociálnych sieťach Peštová.

Dom snov Peštovej a Haberu: Z prepychu vám spadne sánka
Niektorí ľudia investujú do drahých áut či napríklad umeleckých diel, narozdiel od nich Pavol Habera (57) radšej do nehnuteľností. Píše portál ahaonline. Čítať ďalej
04 | 04 | 2020 | Dominik Simon


"Tak sme im s deťmi aspon symbolicky upiekli tortu. Mami a tati, vaša láska je jedinečná a váš vzťah je pre mňa veľkým vzorom!", vyznala sa im ich hrdá dcéra Daniela na sociálnej sieti.

Možno práve vidieť stabilný vzťah a vzájomnú lásku, trvajúcu neuveriteľných päťdesiat rokov, by mohla k žiadosti o ruku inšpirovať aj Haberu. "Plánujem urobiť to, že až budem na smrteľnej posteli, tak zavoláme farára a ten to veľmi rýchlo vybaví. A potom posledné pomazanie, jedným vrzom," smial sa slávny slovenský spevák, keď sa ho Blesk naposledy pýtal na svadbu s krásnou modelkou.

Ako on, tak aj Peštová už totiž jedno nepodarené manželstvo majú za sebou. Habera sa v minulosti rozviedol s Naďou Haberovou (55), Peštová žila tri roky s Tommasom Butim, s ktorým počala syna Yannicka (24). Ďalších dvoch potomkov, dcéru Ellu (18) a syna Paula (11), má ale s interpretom hitov ,,Je to vo hviezdach", ,,Reklama na ticho" či ,,Mám na teba chuť".

Kadibúdka miesto luxusu! Kat zo SuperStar Habera dojato spomína na svoje začiatky
V porote SuperStar si servítku pred ústa nikdy neberie, preto ho prezývajú Kat, ale aj on má svoju citlivú stránku. Muzikant Paľo Habera (57) sa na sociálnej sieti pochválil domčekom svojej babičky († 98), kde zvykol tráviť letné prázdniny. Píše... Čítať ďalej
08 | 04 | 2020 | Dominik Simon