Dominika Gottová: návrat k manželovi ?!
11 | 01 | 2020 I Dominik SImon

Pre Dominiku Gottovú bol rok 2019 naozaj bolestný. Zomrel jej milovaný otecko a ešte sa jej rozpadol vzťah s chorým a zadlženým manželom, a to po tom, čo mu prišla na neveru. Čo čaká podľa hviezd Dominiku v tomto roku? A ako to bude s jej vzťahom k Timovi? Informuje aha.cz .


"Dominika sa od Tima bohužiaľ nedokáže úplne odstrihnúť, túžia aspoň po spojení vo forme priateľstva, lenže to nie je možné. Timo ju totiž bude sťahovať dole. Nemala by ľutovať seba ani jeho, vedie to len na scestie. Ešte v tomto roku bude medzi oboma prebiehať pokus o udržanie kontaktu. V druhej polovici roka dôjde k úradnému rozchodu, a to prinesie Dominike do života veľa svetla. Dostane aj novú ponuku partnerstva, ale tento rok by sa mala venovať skôr len sama sebe ... Práca na uzdravení bude zasahovať aj do ďalších rokov. Len pozor na návraty k starému a známemu ... Je potrebné vytrvať, "tvrdí podľa Aha! Pre ženy kartárka a veštkyňa Jána Nadzieja.

Ivana Gottová: Osudová schôdzka pri ceste do zahraničia?
Čo čaká v budúcnosti najsledovanejšiu českú vdovu Ivanu Gottovú (43)? Jedna z indícií môže byť aj napríklad taká veštba z kariet! Informoval český portál Aha.cz . Čítať ďalej
05 | 01 | 2020 | Dominik SImon