Pľuščenko si žije ako kráľ: luxus až dych berie
07 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Bývalý ruský krasokorčuliar Jevgenij Pľuščenko (37) po ukončení kariéry rozhodne nemusí šetriť. Píše portál ahaonline.cz .Dokazujú to zábery luxusného panstva neďaleko Moskvy. A keďže jeden dom je málo, postavil si na veľkom pozemku ďalšiu nehnuteľnosť, ktorá pripomína menší hrad s vežou!


Pľuščenko sa na sociálnej sieti rád chváli svojím luxusným bývaním. Najmä v období Vianoc krasokorčuliar so svojou manželkou Janou Rudovskou (45) vo veľkom zdieľal zábery ich výzdoby. V každom z ich palácov sa podľa Blesku nachádza obrí stromček a nespočet ďalších živých ozdôb.



Väčší dom slúži primárne krasokorčuliarovi a najbližšej rodine. V druhom sídle bývajú počas návštev ich hostia. Skladá sa z obývacej izby s veľkým preskleným stolom, dvoch spální, miestností s biliardom a pivnicou, kde Jevgenij uchováva vína. "Mať dva domy bolo nevyhnutné, pretože máme veľkú rodinu. Navyše u nás pravidelne zostávajú naši priatelia, obchodní partneri a študenti z manželovej akadémie, "zverila sa manželka Pluščenka.

Zarobené milióny však krasokorčuliar neinvestuje iba do bývania. Vo svojom sídle má Pľuščenko zbierku drahých tátošov, bazén, záhradné šachy alebo skleník, kde pestuje zeleninu. "A plánuje tiež chov kurčiat a kačíc," zverila sa Jana s plánmi svojho manžela.