Astrologičky prehovorili: Šokujúca veštba pre Meghan a Kate!
02 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Dvojica astrologičiek Francesca Oddie a Ann-Louise Holland prezradili, čo v tomto roku čaká princa Williama s Kate a princa Harryho s Meghan. Ak sa ich predpovede splnia, kráľovská rodina sa dočká nového prírastku.


Podľa webu 1.pluska.sk astrologičky prehovorili o tehotenstve v kráľovskej rodine. Planéty sú údajne naklonené tomu, že vojvodkyňa Meghan a vojvodkyňa Kate tento rok otehotnejú! Ak by to bola pravda, išlo by o mimoriadne vzácnu udalosť v kráľovskej rodine.

Pokiaľ ide o Williama a Kate, astrologičky im predpovedajú, že tento rok bude pre nich zlomový. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge totiž upravia tradície a zavedú pre celú monarchiu nový štýl. Kým William a Kate budú neustále na očiach, vojvodkyňa Meghan bude stále v ústraní. To môže súvisieť buď s jej tehotenstvom, alebo skromnejším itinerárom kráľovských povinností.

Do kráľovstva dorazil list adresovaný vojvodkyni Meghan! Tomuto nebudete veriť
Vojvodkyňa Meghan zďaleka nepadla do oka všetkým, ktorých zaujímajú osudy britskej kráľovskej rodiny, veľa ľudí sa to nebojí dať najavo. Manželka princa Harryho teraz dostala list plný zloby. Čo vadí jeho autorom? Čítať ďalej
17 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová