Veľká politická predpoveď od astrológa o tom, čo sa stane do roka a do dňa!
30 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Celebritný astrológ Niro sa pozrel na to, čo je pre Slovensko pripravené vo hviezdach. Jeho predpoveď priniesol portál topky.sk.


Budúci rok bude podľa všetkého naozaj kľúčový. Už koncom februára totiž budú parlamentné voľby, ktoré môžu všeličo zmeniť, ale aj nemusia. Podľa predpovede nás čaká rok plný starostí a problémov. Politici vraj budú musieť odložiť svoje egá bokom, pretože vytvoriť koalíciu po voľbách podľa astrológa vôbec nebude jednoduché a bez Borisa Kollára to nepôjde.

Celebritný astrológ pre Topky prezradil, že súčasná koalícia a ani opozícia nedokážu zostaviť vládu bez Borisa Kollára a jeho strany. Čiernym koňom je však podľa neho Marian Kotleba, ktorého voliči prehovoria až vo volebných miestnostiach. Veľký zlom nastane podľa predpovede až v septembri. Podľa Nira sa „do roka a do dňa“ budú konať predčasné voľby, pretože ani jedna vláda nebude mať životnosť štyri roky.



Štvorkový rok plný starostí

Celý budúci rok je v zmysle predpovede  tzv. štvorkový rok, kedy je súčet číslic štyri. „Treba sa pripraviť na to, že to bude rok o starostiach, problémoch, prekážkach. Bude sa vyžadovať veľa pokory zo strany ľudí. Musíme dokázať prijať veci, ktoré nie sú veľmi príjemné a v ktorých je potrebné potlačiť ego,“ povedal pre Topky astrológ. To však bude predstavovať veľký problém.

„Všetci lídri, ktorých máme, či už nových, alebo starých strán, majú svoje vlastné ambície a záujmy. Je to pre nich gro – naplniť si ich. Až na druhom mieste je vyšší záujem. Jediná vec, ktorá týchto ľudí zjednocuje, je Smer. Každý deklaruje, že je to pre nich vec, ktorú treba odstrániť. Je to len preto, aby mohli zaujať verejnosť. Samotný pakt o neútočení nie je nič iné len bohapustý kartel týchto strán. Nechcú si brať voličov.“ tvrdí Topkám astrológ Niro.  „Úľava sa ukazuje až niekedy v septembri. Mars je boh vojny – to znamená ja som víťazom a chcem vyhrať. Za akú cenu, to už je jedno, aj keď padne celé vojsko na poli. Takto rozmýšľajú. Až keď sa im podarí zložiť vládu, ukáže sa pravý dôvod, prečo toto všetko robia.“ 
Do roka a do dňa padne vláda

„Paradoxné však je, že kým oni si budú dokazovať, kto má väčšie gule, Robert Fico z toho vyjde s najmenšími odreninami. Čo sa týka politickej scény, a je jedno, či zloží koalíciu Fico, alebo niekto z opozície, celé to bude stáť na vratkých nohách,“ uviedol astrológ. „Ako zlomové vidím to, že nech sa zloží akákoľvek vláda, vidím to tak, že nemá životnosť štyri roky. Dovolím si prorokovať, že „do roka a do dňa“ padne vláda a budú nové voľby,“ uviedol astrológ.