Turistom na Cypre ukradli urnu so synom

Poliaci Kinga a Bartek Bednarz v lete stratili syna, zahynul pri autonehode. Informuje britský denník Guardian. S Dennisom († 19) aj s celým nešťastným rokom sa chceli rozlúčiť na Cypre, ale nebolo im dopriate. V piatok o syna prišli druhýkrát.


"Vždy sme radi cestovali. Je tu veľmi krásne pobrežie, Dennis miloval more. Dúfali sme, že tu dôstojne zakončíme tento nešťastný rok, "opísala televízii TVP nešťastná mama. "Bez syna sme jednoducho nedokázali doma oslavovať Vianoce, chceli sme ísť na nejaké pekné miesto," dodal otec. Drevenú urnu mali v aute zaparkovanom pred kaviarňou. "Zvyčajne sme so sebou syna všade brali, ale toto bol dlhý deň, len sme sa pred ceremóniou s ďalšími dvoma deťmi zastavili na kávu a všetky veci nechali v aute," opísala Kinga denníku Guardian.

Lenže auto niekto vykradol: zlodeji rozbili okno spolujazdca a vzali tri tašky vrátane asi 200 eur a hlavne urnu. Teraz  manželia Bednarzovi za pomoci polície apelujú na Cyperčanov, nech im syna vrátia, po okolí rozlepili letáky a ponúkajú nálezné 200 eur. "Dúfame, že sa zlodeji zachovajú ľudsky, keď im dôjde, čo je v taške, a niekde ju zanechajú, aby sa našla." Včera už sa museli vrátiť domov, do práce, ale sú pripravení sa na Cyprus vrátiť, ak sa urna s popolom syna nájde.

CYPRUS: Pre podozrenie zo znásilnenia Britky zadržali 12 Izraelčanov
V turistickom meste Ayia Napa na Cypre zadržali 12 Izraelčanov pre podozrenie zo znásilnenia 19-ročnej Britky. Čítať ďalej
18 | 07 | 2019 | SITA