Zlosť módneho domu Versace: Ukradli nám šaty!
29 | 12 | 2019 I Dominik Simon

Taliansky módny dom Versace zúri! Firma Fashion Labels, takisto z Talianska, totiž podľa ich mienky úplne skopírovala a vydáva za vlastné ich legendárne ikonické šaty "jungle", ktoré vytvorili pre herečku Jennifer Lopez (50) na odovzdávanie hudobných cien Grammy v roku 2000 a znova oživili tento rok v rámci Milánskeho týždňa módy.


Módnej návrhárke Donatelle Versace sa opäť podarilo šokovať. Do svojej prehliadky v rámci Milánskeho týždňa módy si prizvala speváčku Jennifer Lopez, ktorá doslova roztancovala všetkých prítomných. Za melódie svoje vlastnej piesne sa po móle navyše prešla v obdobe ikonických "Jungle" šiat, ktoré si prvýkrát obliekla už v roku 2000.

Jennifer Lopez v Miláne tento rok


Koncern Versace oslovil módnu značku Fashion Labells už v júny tohto roku, ale bez reakcie, a tak všetko pôjde pred súd. Fashion Labels navyše čelila už osemkrát podobnému obvineniu, napríklad od športovej značky Adidas.

Lady Gaga a Irina Shayk sú tehotné. Budú mať ich deti spoločného otca, alebo je to opäť bulvárna kačica?
Vrcholné hviezdy amerického šoubiznisu Bradley Cooper a Lady Gaga spolu čakajú dieťa, tvrdí magazín In Touch. Podľa časopisu Woman 's Day navyše Cooper čaká dieťa aj so svojou bývalou priateľkou Irinou Shayk. Správy ale nemusia byť tak úplne... Čítať ďalej
28 | 06 | 2019 | Roman Suchý