Tichá vojna vojvodkýň pokračuje: Trúfalý plán Kate ?!
28 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Veľmi sa síce nevídajú, napriek tomu majú jedna o druhej dokonalý prehľad. A svojím konaním si posielajú jasné signály. Čo chcela naznačiť vojvodkyňa z Cambridge svojej švagrinej Meghan? Píše o tom český bulvárny portál Aha online!


Od tej chvíle, kedy sa Kate objavila po boku princa Williama, bola pre všetkých obrovskou hviezdou. Niet preto divu, že potom musela zabojovať, aby všetkých presvedčila, že jej pozícia prvej dámy po boku budúceho kráľa skutočne patrí. A presne z toho dôvodu sa teraz uchýlila ku kroku, ktorý očakával len málokto.

Nepísaným pravidlom oboch kráľovských dvojíc je, že ich pole pôsobnosti je trošku odlišné, aby nerobili to isté. Meghan a Harry sa viac zameriavajú na ekológiu a ochranu planéty. Ich veľkou témou je boj proti plastom. Kate s Williamom sa oproti tomu viac sústreďujú na pomoc rodinám v núdzi a intenzívne sa zaujímajú o problematiku duševného zdravia. Lenže teraz zrazu prekvapili, keď sa aj oni začali zanietene vyjadrovať práve k problematike plastov.

Snaží sa snáď kráľovský pár z Cambridge vybojovať si pozornosť verejnosti len pre seba?

V novej vládnej rade Ruska figuruje aj údajná Putinova dcéra
Ženu, o ktorej sa všeobecne predpokladá, že je dcérou ruského prezidenta Vladimira Putina, zvolili do novo vytvorenej vládnej rady pre rozvoj športu. Katerina Tichonovová bude jedným z 28 členov tejto rady pod vedením ruskej vicepremiérky Oľgy... Čítať ďalej
27 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR