Jan Kraus: Takto zarobil po revolúcii veľa peňazí!
28 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Jana Krausa vnímajú Česi v posledných rokoch predovšetkým ako moderátora a občasného herca, po revolúcii ale skúšal šťastie aj v odbore mimo oblasť umenia. Neviedlo sa mu pritom vôbec zle.


Ľudiadnes majúJanaKrausazafixovanéhoakomoderátora,menejpotomako herca.Pravdouale je,žesapo nežnejrevolúcii,od ktorejvprávekončiacomrokuuplynulo30rokov,venovalúplneinej profesii.Adarilosamu!


V rozhovoresa honatoopýtali novinári."Išielsomnakurzpodvojnéhoúčtovníctvaazačalsompodnikať.Podnikalsompäťrokovabolsomšťastný.Zarobilsomveľa peňazí," prezradilzačiatkom decembra.


"Nie, nie, nemal som šťastie. Človek musí vedieť, čo je jeho šťastie. Šťastie si definujeme sami, nemá zmysel na neho čakať. To môžete rovno čakať na električku tam, kde nie sú koľaje. Musíte predsa vedieť, ktorú chcete ísť a kam. Ja som vedel, že chcem pracovať s počítačmi, pretože som tušil, že budú dôležité. A mal som pravdu," zaspomínal.

S podnikaním ale nakoniec skončil. "Zistil som, že som ešte menej slobodný než v časoch komunizmu. Že musím byť zdvorilý k úradníkom. Pred revolúciou som nikdy nebol zamestnaný, nikdy som nemusel nikoho počúvať, nikto mi nehovoril, čo mám robiť," vysvetlil Kraus.

Tichá vojna vojvodkýň pokračuje: Trúfalý plán Kate ?!
Veľmi sa síce nevídajú, napriek tomu majú jedna o druhej dokonalý prehľad. A svojím konaním si posielajú jasné signály. Čo chcela naznačiť vojvodkyňa z Cambridge svojej švagrinej Meghan? Píše o tom český bulvárny portál Aha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič