Nonsens roka? Zuzana Plačkova vysolila za fotku s prasaťom v mori 400 eur
22 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Slovenská kráľovná Instagramu Zuzana Plačková (28) sa spoločne s manželom Reném vydala pred Vianocami na dovolenku na Bahamy. Ako žena mnohých povolaní má Zuzana veľa peňazí, a tak časť z nich využila na to, aby sa so svojimi sledujúcimi podelila o poriadny vianočný nonsens. Sebe aj svojmu milému nasadila santovskou čiapočku, spoločne vliezli do mora a odfotili sa s prasaťom.


Kým bežný ľud sa počas sviatkov bol pozrieť na stav svojho bankového konta, Zuzana Plačková utráca ako o život. Svoje ťažko zarobené peniaze, ktoré jej na účet tečú vďaka mnohým povolaniam, veselo míňa na Bahamách, kam sa s manželom Reném Strauszem vydala na dovolenku. A že rozhodne nešetrí. Už len dovolenka na Bahamách nie je najlacnejšia záležitosť, keď už si ale človek do tejto ostrovnej krajiny zaletí, mal by vyskúšať všetko, čo ponúka. Aj preto si Zuzana a jej manžel nasadili vianočné čiapočky, vliezli do mora a odfotili sa s prasaťom.

Taká sranda ale rozhodne nie je zadarmo. "To, že sme za fotku s prasaťom minuli 400 eur, radšej nebudem komentovať. Najviac ma naštvalo, keď nám zakázali telefón a bol tam jeden fotograf na 20 ľudí. Mohli sme mať tak pekné fotky a videá, oni si na tom ale urobili pekný biznis a my sa musíme uspokojiť s tými najhoršími fotkami, za ktoré sme museli ešte zaplatiť, aby sme mali vôbec nejakú pamiatku, " napísala Plačková k snímke na Instagrame.

Drvivá väčšina celebrít v tomto období pridáva na svojej sociálnej siete predovšetkým zábery pri ozdobených stromčekoch či s adventnými vencami, Zuzana Plačková však dala svojou fotkou Vianociam úplne novú úroveň. Minuli by ste cez 400 eur za morskú fotku s prasaťom aj vy?

Zuzana Plačková má hlavu v smútku: Zomrel jej milovaný otec, mal iba 51 rokov!
Účastníčka Hotelu Paradise a dnes známa influencerka Zuzana Plačková (28) prežíva smutný deň. Nečakane zomrel jej otecko, ktorý mal iba 51 rokov. Čítať ďalej
10 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová