Dara Rolins na svojom koncerte všetkých dojala: Dojemné vyznania lásky na pódiu s expriateľom
20 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vianočný koncert Dary Rolins (47) vo Fóre Karlín bol jedno veľké dojatie. To nielen preto, že speváčka dojemne zaspomínala na Karla Gotta († 80). Svoju úlohu v tom zohral aj jej ex.


Ten totiž so svojou bývalou láskou a matkou dcéry Laury na pódiu spoločne vystúpil a doprevádzal ju hrou na ukulele. Pridal ale niekoľko romantických gest: kľakol na kolená, odovzdal jej ružu, následne ju pobozkal a objal. Skrátka dokonalá scéna ako vystrihnutá z filmu.



Emotívne stretnutie potom Dara okomentovala ešte na svojom Instagrame: "Matěj bol jediným z hostí na mojom Vianočnom koncerte. A to z celkom pochopiteľných dôvodov, je pre mňa jedným z najdôležitejších ľudí. Navždy. Je spoluautorom mojej najväčšej lásky, Lolinky. Najlepší otec, moja rodina. Tešilo ma mať ho v tento magický večer na javisku, po svojom boku, naozaj moc! "Dojala fanúšikov na sociálnej sieti ešte raz.

Dara Rolins priznala svoju najtajnejšiu prezývku! Trúfate si tipnúť akú?
Dara Rolins má medzi najbližšími rozkošnú prezývku, ktorá súvisí s jej obľúbeným druhom ovocia. Obľúbená slovenská speváčka pred blížiacim sa Mikulášom prezradila, ako jej hovoria. Čítať ďalej
01 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová