Rapper Kanye West prekvapil: Závislosť na sexe? "Moji známy sa utopili v drogách, ja v sexe"
27 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Je prekvapujúce, že s Kanyem Westom  (42) ešte niekto robí rozhovory , ale ten posledný, ktorý poskytol pre Apple Music Beats, nedopadol výnimočne úplne najhoršie. Manžel Kim Kardashian  (39), ktorý sa chystá vydať nový album, sa rozhovoril na rad tém. Jedným z nich bola aj jeho závislosť na sexe.




"Playboy bol vždy mojím únikom k závislosti na pornografii. Otec nechal niekde ležať časopis, keď som mal päť, a dosť ma to ovplyvnilo. Ovplyvnilo to vlastne takmer všetky rozhodnutia, ktoré som v živote urobil, "priznal, ako jeho závislosť začala.



"Myslím, že keď je niekto závislý ako ja, je to rovnaké ako s drogami. Rad mojich známych sa utopilo v drogách, ja som sa utopil v závislosti na sexe. "

Neskôr sa ešte vyhovoril o tom, že je tiež závislý na inšpirácií, kreatívnej tvorbe a práci. Kanye neraz priznal, že patrí k workoholikom, ktorí skrátka nikdy nespomalia.

West nikdy neužíval tvrdé drogy, ale v minulosti si vypestoval návyk na lieky na bolesť. "Prekonal som operáciu a užíval nejaké lieky. Aj keď bolesť ustúpila, stále som ich bral. Preto viem, že sex je rovnako silná droga ako opiáty alebo heroín," doplnil s tým, že v súčasnej dobe je na tom mentálne dobre.

Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop