Tajná služba Spojených štátov podozrieva rappera Eminema: Vražda Trumpa a jeho dcéry Ivanky?
26 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Tajná služba Spojených štátov vyšetrovala svetoznámeho rappera Eminema (47), z dôvodu podozrenia že rapper mal zavraždiť prezidenta Donalda Trumpa a jeho dcéru Ivanku (37). Agenti to mali údajne vyčítať z textov jeho songov.


Eminem sa do Trumpa obúva často. V Like Home ho označuje za Nacka, inokedy rapoval o tom, že sa mu z prezidenta "varí krv v žilách". Agentov najviac znepokojila veta z rapperovho textu, "čo ku * va robí Ivanka Trumpová v kufri môjho auta?"  v songu Framed, v ktorom sa Eminem štylizuje do šialeného sériového vraha.



Tajná služba servera Buzzfeed s nevôľou priznala, že si išla umelca preklepnúť, za účasti jeho právnikov. "Predvádza nevhodné správanie," napísali agenti do reportu, ale to bol tak akurát jediný dotaz, vyšetrovanie nepokračovalo...

Eminem si z výsluchu zjavne ťažkú ​​hlavu nerobil, naopak mu poslúžil ako inšpirácia k ďalšej satire: "Poslal Tajnú službu, aby zistila, či mu chcem ublížiť a som napojený na teroristov," rapuje v skladbe The Ringer.

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop