Šokujúce slová Bohdalovej: Ako prebiehalo posledné stretnutie s Karlom Gottom?
26 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Herečka Jiřina Bohdalová (88) bola tou, ktorá predniesla na zádušnej omši za Majstra tie najdojemnejšie slová. Ako priznala v rozhovore pre TV Nova, zúčastnila sa aj jedného z posledných stretnutí s Karlom Gottom († 80), ktoré sa odohralo na ranči pri Karlových Varoch. Neubránila sa vtedy vraj dojatia, ale ani ostrejším slovám.


Legendárna herečka a Gottova dlhoročná priateľka priznala, že sa so Zlatým slávikom videli naposledy v auguste v Karlových Varoch, kam bola pozvaná spolu s hŕstkou najbližších. "Tam sme slávili ešte oneskorene jeho narodeniny. Bolo to tam tak pekné, ale už bol veľmi unavený. Ja som mu hovorila, Karle, choď si ľahnúť, vykašli sa na všetko. Ale on bol tak obetaví, "zaspomínala v TV Nova na posledné spoločné chvíle.

Netají sa však tým, že sa nevedela ubrániť silnejším emóciám. "Ale súčasne som mu nadávala. Nadávala som mu a hovorila: Ty predsa raz musíš vedieť tie povedať nie! Zvlášť, keď to bolo kvôli tomu, že som videla, ako ho to zmáha. On nikomu nevedel povedať nie, musela to robiť Ivanka, je to ťažké "povzdychla si Jiřina Bohdalová v uvedenom rozhovore.

Bohdalová zaskočila! Po pohrebe Gotta už chystá ten vlastný
Nad jeho rakvou vo svätovítskej katedrále predniesla najdojemnejší prejav. No na pohrebe Karla Gotta († 80) Jiřina Bohdalová (88) všetkých zaskočila, myšlienkami o vlastnej smrti. A nie je to prvýkrát od Majstra. Čítať ďalej
15 | 10 | 2019 | Ján Prokop