Brankár Martin Dúbravka sa upísal Newcastlu United na 6 rokov
24 | 10 | 2019 I Patrik Palko
Slovenský futbalový reprezentant Martin Dúbravka podpísal zmluvu so „strakami“ a tak jeho ďalšia budúcnosť bude spojená s The Magpies.

Martin Dúbravka predĺžil svoju spoluprácu s jedným z najtradičnejších klubov Anglicka o ďalších šesť rokov a nová zmluva vyprší až v lete 2025. „Je to úžasný pocit,” cituje 30-ročného odchovanca MŠK Žilina oficiálny web United.

„Ten čas beží tak veľmi rýchlo. Som tu už dva roky a stretol som tu skvelých ľudí, ktorých už teraz môžem nazvať mojimi priateľmi. Čas som si tu veľmi užil a som šťastný, že to môže pokračovať aj ďalších šesť rokov,” tešila sa naša brankárska reprezentačná jednotka po podpise novej zmluvy s The Magpies.

„Som naozaj veľmi, veľmi šťastný, že sa Martin rozhodol spojiť svoju budúcnosť s našim klubom. Bol fantastický ihneď od prvého momentu ako sem prišiel a je stále mimoriadne dôležitou osobnosťou nielen na ihrisku, ale aj v šatni,” vychválil svojho slovenského zverenca tréner Newcastlu Steve Bruce.

Newcastle United FC je anglický futbalový klub hrajúci FA Premier League. Jeho domácim štadiónom je St. James' Park v severoanglickom Newcastli. K jeho najväčším úspechom patria štyri víťazstvá v prvej lige a šesť víťazstiev Pohára FA