Rytmusova Jasmina po pôrode "trpí": Je to zlé! O pomoc prosí fanúšikov
17 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová

Nemá za sebou ešte ani šestonedelie, ale Jasmina Alagičová (30) už na sociálnych sieťach zúfalo prosí o rady, ako schudnúť! Rytmusova (42) manželka sa za svoje popôrodné telo dokonca natoľko hanbí, že chodí v kombinéze.


Malému Sanelkovi (21 dní) nie je ešte ani mesiac, ale jeho mamička Jasmina Alagičová by už zase rada mala postavu ako lusk. Jasmine sa skrátka veľmi skoro zacnelo po tele, ktorým sa pýšila pred tým, než otehotnela, píše český bulvár. Na svoj instagram teraz pridala fotografiu, na ktorej je doma na záhrade oblečená do džínsového overalu.



"Dievčatá, chodím v kombinéze v lete. Je to zlé. Stáva sa, že sa ja snažím poradiť vám. Mohli by sme si to teraz vymeniť? Ako ste sa dávali do kopy po cisárovi vy? "Pýta sa čerstvá matka na Instagrame ďalších skúsených rodičiek. A pre chytrákov, ktorí si chcú rypnúť rýchlo dodala: "Liposukcia nie je odpoveď!"

Ako keby predvídala kritiku, do statusu ešte napísala, že si je vedomá krátkej doby od pôrodu. "Viem, že je to od pôrodu krátko, ale radšej chcem mať čo najskôr všetky informácie a cenné rady od vás pohromade," dodala Jasmina.



Ťažko si predstaviť, že slovenská moderátorka s balkánskymi koreňmi netuší, ako sa dostať rýchlo do formy, aj keď je pravda, že po pôrode cisárskym rezom sa musí cvičiaci režim trochu prispôsobiť faktu, že telo v posledných deviatich mesiacoch dostalo dosť zabrať.

Podľa fanúšikov to však až moc rieši a kilá pôjdu dole samé. "Takže: dojčením, nespaním, osem Mila rezov každú noc (dopredu rozbaliť, nech v noci nešustíš), každý deň štvorhodinová prechádzka s kočíkom s kamoškou a čas. Ale hlavne nezabúdať na tých osem Mila rezov, "radí s nadsádzkou jedna z jej fanúšičiek.

Niektorým zase jej snaha o rýchle zhadzovanie kíl a formovanie kriviek príde trochu povrchná. "Mnohí by chceli nosiť kombinézu, mať po pôrode strie atď., Ale nemôžu. Buď na seba pyšná, že si porodila krásneho syna a nerieš hlúposti, "zareagovala na Jasminine slová ďalšia z jej fanúšičiek ... Vyzerá to teda, že na Instagrame sa Rytmusova kráska príliš dobrých rád na to, ako byť po pôrode čoskoro fit, nenabaží .