ŠPORT: Arsenal z bezpečnostných dôvodov bez dua Özil - Kolašinac, Dúbravku neohrozia
10 | 08 | 2019 I SITA

Futbalisti Arsenalu sa v úvode novej sezóny anglickej Premier League budú musieť zaobísť bez dvojice Mesut Özil - Sead Kolašinac.


Obaja hráči, ktorí boli pred dvoma týždňami obeťami lúpežného prepadnutia, nie sú v kádri "kanonierov" na nedeľňajší zápas v Newcastli proti mužstvu slovenského brankára Martina Dúbravku. Londýnsky klub informoval, že za absenciou dua legionárov sú bezpečnostné dôvody, keďže polícia vyšetruje ďalšie incidenty.

Kolašinac a Özil zažili scénu ako z akčného thrilleru. V Londýne ich prepadli neznámi maskovaní muži, ktorí ich zablokovali na mopedoch a chceli ich olúpiť. Bosniansky ľavý obranca Kolašinac však ukázal pravú balkánsku nebojácnosť.

Na videu, ktoré sa rýchlo šírilo sociálnymi sieťami je vidieť, ako sa postavil útočníkom, pričom jeden z nich držal v ruke nôž. Futbalistom sa našťastie nič nestalo, ale odvtedy nenastupovali ani v prípravných zápasoch.

"Rozhodli sme sa pre tento krok po ďalších bezpečnostných incidentoch, ktoré vyšetruje polícia, a po rozhovoroch s hráčmi a ich zástupcami," vysvetlili predstavitelia Arsenalu.

ŠPORT: Rusko je civilizovaná krajina. Už to nie sú 90. roky, keď nebolo čo jesť, tvrdí Chabibulin
Je to už päť rokov, čo skvelý ruský brankár Nikolaj Chabibulin ukončil hokejovú kariéru. Olympijský šampión aj víťaz Stanleyho pohára dlho o sebe nedal vedieť a dokonca zvažoval, že profesionálne nezostane pri hokeji. Momentálne je už členom... Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | TASR