Heidi Klum a Tom Kaulitz sa znovu vzali na Capri
05 | 08 | 2019 I SITA

Nemecko-americká modelka Heidi Klum a muzikant Tom Kaulitz sa druhý raz zosobášili. Dvojica, ktorá úradne uzavrela manželstvo už vo februári, tentoraz sobáš oslávila veľkou svadbou na talianskom ostrove Capri.


Už v piatok sa konala obrovská oslava pre priateľov a rodinu na luxusnej jachte Christina O., ktorá kedysi patrila Aristotelovi Onassisovi, a svadobné recepcie na nej mali Grace Kelly s kniežaťom Rainierom III i Jacqueline Kennedy Onassis s Aristotelom.

Na slávnosti nechýbali Klumovej rodičia Erna a Günther, ani jej deti - 15-ročná Leni, 14-ročný Henry, 12-ročný Johan a deväťročná Lou. Prišiel aj Tomov brat, dvojča Bill Kaulitz, ktorý zorganizoval veľkolepú rozlúčku so slobodou v Las Vegas.

Štyridsaťšesťročná Klum a 29-ročný gitarista kapely Tokio Hotel sa na verejnosti po prvý raz ukázali ako pár vlani v máji. Kaulitz ju požiadal o ruku 24. decembra. Supermodelka bola predtým vydatá za Rica Pipina a Seala. Kaulitz bol v rokoch 2015 - 2018 ženatý s Riou Sommerfeld.

Dara Rolins a pravda o dieťati s Rytmusom
Nie je tajomstvom, že Rytmus alias Patrik Vrbovský chcel mať so speváčkou Darou Rolins dieťa. Bolo to ale naozaj tak, ako raper tvrdil? Podľa Dary nie tak celkom.. Informoval Nový Čas. Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Magazín People v polovici júla informoval, že podľa verejných záznamov si dvojica v Kalifornii vybavila dôverný sobášny list. Bulvárny portál TMZ uvádza, že sa zosobášili už vo februári, len dva mesiace po tom, čo sa zasnúbili.

Heidi Klum sa stala známou zásluhou fotenia pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated a práce pre svetoznámu značku spodnej bielizne Victoria's Secret, v ktorej pôsobila trinásť rokov a odišla v roku 2010 so slovami, že všetky dobré veci sa raz musia skončiť.

Okrem účinkovania v množstve reklamných kampaní sa ukázala aj v niekoľkých filmoch ako napríklad Klub 54 (1998), Zoolander (2001), Dohola? (2001) a Diabol nosí Pradu (2006) či seriáloch Sex v meste (1998 - 2004), Zúfalé manželky (2004 - 2012) alebo Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).