Bratislava predĺžila termín na prihlasovanie do výberového konania na členov predstavenstiev do BVS a DPB
02 | 08 | 2019 I SITA

Bratislava predĺžila termín na prihlasovanie do výberového konania na členov predstavenstiev do mestských podnikov Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) a Dopravný podnik Bratislava (DPB) do 16. augusta. Hlavné mesto hľadá člena predstavenstva zodpovedného za technicko-výrobný úsek pre BVS a člena predstavenstva zodpovedného za technicko-prevádzkového úseku pre DPB. Informoval o tom hovorca bratislavského magistrátu Peter Bubla.


V prvom kole výberová komisia vyberie na základe konzultácie s personálnymi poradcami najlepších uchádzačov na hĺbkový pohovor. Následne výberová komisia vyberie najviac piatich najkvalifikovanejších uchádzačov na základe materiálov poskytnutých uchádzačmi, výstupov z hĺbkových rozhovorov, správ o kontrole integrity, kontrole referencií. V treťom kole vypočujú uchádzačov neverejne a verejne pred výberovou komisiou.

BRATISLAVA: Samosprávny kraj poskytol tento rok na podporu športu viac ako 430-tisíc eur
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) poskytol tento rok v rámci dotácií z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy na podporu športu a mládeže viac ako 430-tisíc eur. Celkovo podporili 185 projektov, ktoré rozvíjajú športové aktivity na území BSK a... Čítať ďalej
27 | 07 | 2019 | SITA


V rámci snahy mesta robiť transparentné výberové konania, magistrát takisto dnes 2. augusta zverejnil rokovací poriadok výberovej komisie, ako aj postupne zverejňujú i menné zoznamy jednotlivých výberových komisií a termíny výberových konaní. Rokovací poriadok upravuje pravidlá a spôsob rokovania výberovej komisie pri výbere členov predstavenstiev obchodných spoločností s majetkovou účasťou mesta a riaditeľov príspevkových a rozpočtových organizácií mesta.

„Výberový proces sa tak opäť bude riadiť jasnými pravidlami. Pôjde o viackolový výber aj s verejnou časťou, vo výberových komisiách budú odborníci a o postupe celého výberu budeme transparentne informovať,“ uviedol Bubla.

Lipšic: Ovládnutie Technopolu by nebolo možné bez súčinnosti OS Bratislava I
24 | 07 | 2019 | TASR