Komentár Ľuboša Blahu: Eset predáva svoje produkty v Rakúsku lacnejšie ako na Slovensku. Vedeli ste?
04 | 05 | 2019 I Ľuboš Blaha

Po tom, čo som si dovolil kúpiť deckám jogurty v potravinách v Rakúsku a Denník N to mal potrebu zverejniť ako strašné odhalenie, dostávam od ľudí vystrašené otázky, tak len na upokojenie verejnosti.


Nie, pre slovenských občanov nie je zakázané nakupovať v Rakúsku. Nemusíte sa ničoho báť. Maximálne si vás v potravinách odfotí redaktor Denníka N.

Nie, ak žijete v prihraničných oblastiach, nemusíte sa báť kúpiť si občas niečo v Nowom Targu, v Hodoníne, v Rajke či Užhorode. Ani v Kitssee. Nebudete tým menší Slovák.


Nie, západný kapitalizmus neporazíte tým, že deťom odopriete jogurt v Rakúsku. Ani tým nijako nesabotujete boj proti dvojakej kvalite potravín v Európe. To len redaktor Denníka N Kern potreboval všetkým ukázať, že v jeho hlavičke makovičke sa to škaredo poplietlo.

Komentár Anny Belousovovej: Niečo sa chystá I.
Dnes sa stretne slovenský predseda vlády Peter Pellegrini s prezidentom USA Donaldom Trumpom. Táto návšteva sa uskutoční na pozvanie prezidenta USA, čo samé o sebe nie je len tak ! Čo sa stalo, resp., čo sa chystá, že si v Bielom dome... Čítať ďalej
03 | 05 | 2019 | Anna Belousovová


A dokonca nevadí, ani keď bývate v prihraničných obciach - zoberte si, že aj jeden z vlastníkov Denníka N a ESETu Anton Zajac žije v rakúskom Wolfstahle a napriek tomu nikto v Denníku N nespochybňuje, že mu ide o Slovensko. Keď môže vlastník Denníka N, môžete aj vy, don´t worry.

A samozrejme - nie, v Rakúsku nezrušili 1.máj a majú počas sviatkov rovnako zavreté ako my na Slovensku. Čiže to, že som išiel na nákupy do Rakúska 1.mája je pochopiteľne hoax. Na prvého mája by som sa tam dostal k jogurtu len keby som vylúpil sklad.

Len jedna otázočka od istého pána ma zaskočila. Spýtal sa ma, či viem, že niektoré veci sú v Rakúsku fakt lacnejšie ako na Slovensku. Napríklad antivirový program ESET-u.

Pozrite sa na obrázok.

Ja si ešte stále pretieram oči a nechce sa mi tomu veriť, že by veľkí slovenskí vlastenci, majitelia firmy ESET, ktorí z čírej dobroty srdca financujú liberálnych politikov, aby na Slovensku porazili "zlo", predávali svoje produkty na Slovensku dramaticky drahšie ako v susednom, dramaticky bohatšom Rakúsku - prosím, priatelia, napíšte mi, že toto je hoax.

Lebo ak nie, som si istý, že to bude zajtra na titulnej stránke Denníka N. Keď niekto rieši Blahov nákup v Hainburgu, určite ho zaujme aj cenová politika ESET-u na Slovensku/Rakúsku.

A už sa teším na ďalšiu predžalobnú výzvu od ESET-u, lebo veď je úplne jasné, že oni predávajú svoje výrobky na Slovensku drahšie než v Rakúsku iba preto, aby mohli potom investovať do Progresívneho Slovenska, Kisku a Denníku N, čiže to je vlastne liberálne vlastenecké dobrodenie. To ste nevedeli?

No nič, keď vyrastiem, chcem byť aspoň taký vlastenec ako vlastníci Denníka N. Aj vy?