Matovič sa obáva ďalšej Ficovej vlády, Kollár vraj píše Procházkovčiny
10 | 04 | 2019 I Roman Suchý

Predsedovia strán OĽaNO a SME RODINA - Igor Matovič a Boris Kollár včera urobili na sociálnej sieti Facebook pre verejnosť menšiu šou. Pochytili sa na otázke budúcej koalície.


"(Smeráci) Urobia všetko pre budúcu koalíciu Fico-Danko-Kotleba-Kollar," napísal Igor Matovič na svojom profile a tým spustil nie až tak nečakaný sled udalostí. Predseda OĽaNO sa obáva "novej" koalície, ktorá by teoreticky mohla vzniknúť po nasledujúcich parlamentných voľbách.

Lučanský dal pokyn, aby sa polícia zaoberala telefonátmi Márie Troškovej s Antoninom Vadalom
Policajný prezident Milan Lučanský dal pokyn, aby sa polícia zaoberala telefonátmi Márie Troškovej s Antoninom Vadalom. Odpovedal tak na otázku poslanca SaS Ľubomíra Galka na vypočutí kandidátov na policajného prezidenta. Čítať ďalej
10 | 04 | 2019 | Roman Suchý


Reakcia Borisa Kollára na seba nenechala dlho čakať„Igor, už ma fakt sereš! Zapíš si to raz a prevždy za uši, s Ficom do žiadnej vlády nepôjdeme! A prestaň nás hejtovať, ak s nami chcete raz vládnuť!,“ reagoval Kollár.

"Boris, stojím si za tým, čo som napísal - Fico urobí naozaj všetko. Znesie Vám modré zneba, sľúbi ťažké milióny, sľúbi štátne zákazky, sľúbi požičať Troškovú, čokoľvek," pokračoval v novom statuse Matovič.

Stojí za povšimnutie, že sa predseda hnutia SME RODINA vyjadril v tom zmysle, že nepôjdu do vlády s Ficom, nie so stranou Smer-SD. Práve takéto nešťastné vyjadrenia sú príčinou, prečo sa hovorí o možnej povolebnej spolupráci týchto dvoch strán. 

Matovič dokonca nazval Kollárove vyjadrenie Procházkovčinou. "Preto, sorry, Boris, ale ľuďom na Slovensku nestačí počuť Procházkovčiny "s Ficom nepôjdeme", potrebujú počuť jednoznačné slová - "So Smerom v akejkoľvek podobe nepôjdeme! Či s Ficom, či s Pellegrinim, či s kýmkoľvek na čele Smeru."

&set=a.1793921480285&type=3&permPage=1