Na Telo s novou moderátorkou obrovské fiasko! Nasadia Zlaticu Puškárovú?
25 | 10 | 2024 I Roman Martiška

Televízia Markíza prišla s reláciou Na telo po mimoriadne dlhej letnej prestávka, v novom šate a novou moderátorkou Karolínou Lacovou, ktorá do komerčnej televízie prišla z verejnoprávnej STVR. Po premiére to s reláciou nevyzerá ružovo a podľa Nového času sa dokonca skloňuje návrat markizácej stálice Zlatice Puškárovej.

Kedysi najsledovanejšia politická diskusná relácia zostala ďaleko za konkurenciou V politike na Ta3 aj O 5 minút 12 na STVR. Nový šat a nová moderátorka relácie divákov neprilákala a na základe sledovanosti z minulých rokov dosiahla doslova mizerné čísla.

Aké sú príčiny nízkej sledovanosti?

Otázkou je, či za nízkou sledovanosťou mohla byť voľba hostí, výber moderátorky alebo nezáujem divákov o ďalšiu hodinu politickej diskusie. Vynára sa aj otázka, prečo dramaturgia nesiahla v čase hľadania náhrady za Michala Kovačiča po ostrieľanej Puškárovej, ktorá je súčasťou tejto televízie aj naďalej.

Zo zákulisia Markízy Nový čas získal informácie, že Puškárová ponuku na moderovanie Na telo dostala, ale ponuku odmietla. „Zlatka ponuku byť opäť tvárou vynovenej relácie Na telo dostala. Chceli, aby sa vrátila, no odmietla. Povedala, že toto je už dávno za ňou a nemieni sa vracať,“ cituje bulvárny denník svoj zdroj.

„Prvé vysielanie relácie Na telo s novou moderátorkou Karolínou Lacovou sa stretlo s pozitívnym diváckym záujmom. S výkonom Karolíny sme veľmi spokojní. Odviedla skvelú prácu a preukázala svoju profesionalitu,“ povedala nám šéfka PR TV Markíza Andrea Macáková.

Puškárova sa drží hesla "nikde nehovor nikdy"

Puškárová medzitým po skončení pôsobenia v Televíznych novinách zmenila svoje pracovné priority. K zmene ju síce dohnali zdravotné problémy, dnes je spokojná s vlastnou reláciou Zlaté talenty so Zlaticou. Tú si aj sama vymyslela.

Puškárová, ale nepáli žiadne mosty: „Vôbec nevnímam, že je niečo navždy. Život je plynulý a na konci dňa môže byť všetko úplne inak. Nepovedala som, že navždy odchádzam a nikdy sa nikam nevrátim. Sú aj rôzne mimoriadne relácie, ktoré dlhodobo moderujem... Jednoducho som mala chuť ísť do svojho projektu. Je to risk, ale sama som mimoriadne prekvapená takou dobrou odozvou.“

Bude musieť relácia Na telo pre nízku sledovanosť prejsť zmenou?

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok