Vrah z Kapušian ide do preventívnej a útekovej väzby
23 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

V nedeľu, 20. októbra otriasol Veľkými Kapušanmi na krajnom východe Slovenska nález mŕtvej seniorky. Tú páchateľ zavraždil pri jednom z rodinných domov. Policajti muža z Trebišova zaistili ešte v nedeľu večer. V stredu (23. 10.) portál TVnoviny.sk informoval, že muž ide do väzby.

Seniorku našli susedia vo dvore jej domu. Na jeho vchodových dverách bola rozbitá výplň a žena neďaleko nich ležala len v nočnej košeli. Privolaná záchranka už len konštatovala smrť v dôsledku bodných poranení.

Ešte v ten večer začal vyšetrovateľ z Košíc trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a prečin porušovania domovej slobody a po zadržaní páchateľa bol tento umiestnený do cely policajného zaistenia.

Malé mesto na východe v ŠOKU: Dobodaná seniorka vo VLASTNOM dvore
Aj vo Veľkých Kapušanoch na východe Slovenska to mohla byť obyčajná nedeľa. Predpoludním niekde chystali obed, inde sa venovali návšteve kostola, na dvore jedného z rodinných domov našli bezvládne telo šesťdesiatročnej ženy. Boli k nej privolané... Čítať ďalej
21 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Muž z Trebišova sa v stredu postavil pred sudcu v Košiciach. Ten na neho uvalil útekovú a preventívnu väzbu, informujú TVnoviny. Tá mu začala plynúť v momente zadržania.

Umiestnený je v Ústave na výkon väzby v Košiciach a obvinený proti rozhodnutiu podal sťažnosť. Podľa hovorkyne súdu Anny Pančurovej o sťažnosti bude rozhodovať krajský súd.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok