OTRASNÝ nález v malej obci! Otec TAKTO našiel mŕtveho syna
23 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

Obec Kostolné v okrese Myjava „číta“ ani nie sedemsto duší a známa je tým, že jej starosta každoročne organizuje súťaž vo varení guláša, ktorá je v okolí veľmi populárna. V posledných dňoch však o tejto obci počuť v ďaleko menej príjemných súvislostiach – otec objavil svojho syna v izbe zamknutej zvnútra – mŕtveho. Oblečený bol však v ženských šatách. Prípad podľa TV JOJ vyšetrujú policajti z Nového Mesta nad Váhom.

32-ročný Jaroslav nenastúpil ráno do práce. Do jeho domu preto šiel otec skontrolovať, čo sa stalo. Portál noviny.sk informuje, že aby sa dostal do zamknutej izby, musel rozbiť sklo, kde uvidel niečo, čo nechce vidieť žiadny rodič – jeho syn sedel na stoličke, spútaný a už bez známok života. Privolal preto záchranárov.

„32-ročnemu mužovi sa už žiaľ pomôcť nedalo a lekár konštatoval úmrtie,"uviedla hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.

Mŕtvy muž na tele nemal žiadne stopy po násilí. Bol však spútaný, oblečené mal ženské šaty a na hlave mal igelitové vrecko. Všetko podľa TV JOJ nasvedčuje tomu, že v čase úmrtia sa v izbe nachádzal len on sám. Napriek tomu dom obsadili policajti. Tí zaistili stopy a nasledovalo vypočutie susedov.

Muž v šatách Lady Macbeth pobúril Belousovovú
To, čomu mnohí neverili, sa stalo realitou – do ženskej roly lady Macbeth bol v Slovenskom národnom divadle režisérom Martinom Čičvákom obsadený muž. V upútavke síce presviedča, že Petra Vajdová, ktorá túto úlohu stvárňovala je nenahraditeľná, no... Čítať ďalej
23 | 10 | 2024 | Eka Balašková

Otec sa ho zľakol

 „On bol o stoličku priviazaný opaskom, na rukách putá, na nohách putá, na tvári igelitový sáčok, gumičku, parochňu mal ženskú, ženské boty, šak ja som sa ho zľakol, keď som ho zbadal. Ja som sa ho takto chytil, či je tvrdý a išiel som preč. Ani ten súdny lekár nevedel pochopiť, jak to tak on dokázal urobiť,"vyjadril sa otec nebohého Jaroslava. Jeho syn sa vraj v posledných dňoch zamykal v izbe a trávil veľa času pri počítači.

"V súčasnej dobe prebiehajú procesné úkony a vzhľadom na okolnosti a citlivosť prípadu nie je možné poskytnúť bližšie informácie," informovala hovorkyňa KR PZ Petra Klenková.

Bez cudzieho zavinenia

„V danej veci vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície ORPZ v Novom Meste nad Váhom začal trestné stíhanie pre zločin zabitia," uzavrela Klenková s tým, že policajti zaistili okrem mobilného telefónu aj inú techniku, ktorá by mohla k objasneniu Jaroslavovej smrti výrazne prispieť.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok