Choré! Objektofil z Čiech túži po svadbe so sanitkou
23 | 10 | 2024 I Roman Martiška

Rozhovor, ktorý priniesol český bulvárny denník Blesk s dvadsaťdvaročným Dominikom Chvátalom by si mal prečítať minister školstva Tomáš Drucker, ktorý má problém s implementovaním pojmu netradičná sexuálna orientácia do zákona, ktorým chcú poslanci SNS zabrániť propagácii LGBTI na školách.

Chvátal sa podľa vlastných slov identifikuje ako nebinárna sanitka Mercedes uväznená v ľudskom tele. Necháva si aj hovoriť Sanitka Mercedes. Navyše ho ostatné vozidlá rovnakého typu priťahujú a udržuje s nimi polyamorný vzťah. Ten zahŕňa aj sexuálne hrátky. Chvátal má dokonca na sociálnej sieti profil Sanitka Mercedes.

Neobvyklé sexuálne orientácie si prvýkrát začal všímať v 13 rokoch. Nevedel hneď, že sa jedná o sexuálnu túžbu, postupne sa to v ňom rozvíjalo. V 15 rokoch si uvedomil, že sa jedná o niečo hlbšie a prvýkrát povolil uzdu svojej vášni. Sex s vozidlom Mercedes vraj nie je vôbec nijako nebezpečný. „Prečo by mal? To je ako pýtať sa, či je nebezpečný sex chlapca s dievčaťom alebo dvoch chlapcov,“ vysvetlil Blesku Sanitka.

Diagnostikovali mu psychickú poruchu

Sanitky podľa neho majú dušu a konkrétne tie od mercedesu sú vraj najkrajšie. Priťahujú ho ich kolesá aj majáky a najviac ho vzrušuje, keď sa zabrzdená hojdá na mieste. Tie ostatné, od iných automobiliek, sú údajne zlé a škaredé.

„Prajú mercedeskám trápenie a naschvál im ubližujú. Majú to jednoducho v povahe, ubližujú mojim láskam“ vysvetlil Sanitka Dominik a tvrdí, že s vozidlami má duševné puto a hovorí s nimi. S touto skutočnosťou zrejme úzko súvisí aj jeho psychiatrická diagnóza. „Bola mi diagnostikovaná schizofrénia,“ objasnil.

Stalo sa tak v dvadsiatich rokoch, teda päť rokov po prvom sexuálnom zážitku. Skončil vtedy na psychiatrickom oddelení v Bohniciach po pokuse o samovraždu. Tú sa snažil spáchať po tom, čo videl škaredú nehodu svojej milovanej sanitky. Diagnostikovali mu vtedy aj objektofíliu, teda sexuálnu príťažlivosť k neživým objektom.

Premýšľa aj nad svadbou, české zákony mu to však legálne nedovoľujú. "Možné by to bolo snáď len v USA, to je krajina neobmedzených možností, povedané s veľkým zveličením," uzavrel. A tak v Česku zatiaľ len usporiadal symbolickú svadbu doma, počas ktorej vstúpil do zväzku so všetkými mercedeskami naraz.

Je to normálne?

“Naši predkovia vyhrali svetové vojny a položili svoje životy, preto aby sa cítili ako skutoční muži a nie ako predmet a pod. Chce sa mi z toho vracať,” píše sa v komentároch na Dominokovom profile.

“Dnešných "chlapcov" chápem, je to tá najjednoduchšia cesta, ale za mňa, skús sa postaviť na vlastné nohy, postav sa k tomu ako chlap a začni niečo robiť, rob niečo užitočné pre svet,” píše komentujúci s tým, že dnes je pre chlapcov najjednoduchšie hrať sa na ženy, vozíky apod. a tým sa stať zaujímavým.

Kedy bude na Slovensku Miško vrtuľník?

„Žiadne vrtuľníky, my uznávame len muža a ženu!,“ znel názov jedného z predvolebných videí Smeru-SSD, v ktorom sa Robert Fico smeje “Miškovi, ktorý si myslí, že je vrtnuľník. 

Bude aj po tejto informácii minister Drucker trvdiť, že žiadna ideológia neexistuje a nie je sa čoho obávať? Dominikovi, ktorému bola diagnostikovaná schizofrénia, by podľa jeho slov možno v USA povolili so sanitkou aj sobáš. Ako ďaleko sú jeho slová od pravdy? 

Čo je Lucia Plaváková? TOTO vás posadí 

Paľo Drapák: Hrám pre ľudí, NIE pre politikov (VIDEO)
Spevák a hudobník Paľo Drapák v týchto dňoch oslavuje okrúhle narodeniny. Vo svojej kariére zažil veľký úspech, ale aj dni, kedy mali s rodinou hlboko do peňaženky a v novinách o sebe čítali, ako si kráľovsky žijú „za štátne“. Aj o tom hovoril v... Čítať ďalej
23 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok