Už nielen povinne 99 pohlaví, ale aj beztrestne drogy?!
22 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

Idiotsky primitívna kvázi "opozičná" tuposť na parlamentnej pôde! Zaslepení zástavníci liberálneho progresivizmu to tam zas koalícii "naložili". Vlastne, aj nám, jej voličom. Nielenže máme rešpektovať prítomnú existenciu 99 pohlaví a iných rodových šialenstiev, ale máme aj držať huby, keď sa narkomani a feťáci potrebujú po náročnom "pracovnom" dni po večeroch v najrôznejších slovenských pajzloch odviazať. Ideologicky slepí tupci v priamom prenose búrali základy právneho štátu. Možno je to aj na trestné oznámenie - schvaľovanie narkománie a propagovanie obchodu s drogami.

Opozícia zošalela. Chcete, aby sa z vašich detí stali drogovo závislé bezpohlavné kreatúry? Cesta je jednoduchá, voľte liberálny progresivizmus.Ako sa zdá, zabezpečí vášmu dorastu nerušené slastné a sexuálne bezzábranné feťáctvo. Teda, aspoň sa o to úmorne snaží, už aj na pôde Národnej rady Slovenskej republiky. Čo príde po týchto aktivitách? Zrušenie trestného zákona ako prostriedku, ohrozujúceho "v duševnom rozlete a v základných ľudských právach" liberálov a progresívcov a takzvanú "bratislavskú kultúrnu obec"? Zjednodušene en bloc - bratislavskú kaviareň?

Díleri to majú všade vymakané

Je známe, že sami sú "čistí" ako ľalie, lebo na "dobrý biznis" nemôže mať človek fetom vypatlanú hlavu. Lenže, aby to bol fakt dobrý kšeft, tých vypatlancov musí byť čo najviac. Príklad jedného z nich z komentára na sieti YouTube:

"Jo pár podobnejch razií jsem zažil i u nás v Čechách ... nikdy mě nedonutili si kleknout!!!! Sice jsem strávil pár hodin na cpz ale klečet budu jenom před bohem a nebo před mou budoucí ženou ne před agresivním vyleptaným impotentem v uniformě ... málo který fízl to dokázal překousnout a to je největší zadostiučinění .... rada pro Slováky neklečte před nikým buďte hrdí a nenechte se zlomit!!! Sice vás zmasí ale vaší osobnost nezlomí ..." (Uverejňujeme v pôvodnom znení bez redigovania.)

Takto intenzívna podpora progresívneho mentálneho hnoja svedčí o mnohom

Rovnako, ako sú "do biela" vygumovaní progresívni drogujúci návštevníci nočných klubov, sú totálne hodnotovo odpísaní aj ich politickí a mediálni obhajcovia. Ak už opozícia nemá inú tému, ako sa búriť proti drogovým (zo zákona povinným) zásahom polície v slovenských putikách veľmi pochybnej úrovne, prepierajúcich peniaze z drogového biznisu, nech zalezie niekam na podobné záchodky a nech sa našňupe, čo to dá. Vraj, konštruktívna opozícia, kadili si jej predstavitelia po voľbách verejne do svojich tlám. Samozrejme, oni si tam naložili a denne nakladajú nielen to.

Zjavný program de(kon)štrukcie

Neublíži sa pristaviť pri tomto trende aj trošku teoreticky. dekonštrukcia výrazom pre zmenu poriadku racionality, v ktorej žijeme. Jacques Derrida (* 15. júl 1930, El-Biar, Alžírsko – † 8. október 2004, Paríž, Francúzsko) bol francúzsky filozof, predstaviteľ postmodernej filozofie. Spolu s Foucaultom a Deleuzom sa považuje za hlavného predstaviteľa súčasnej francúzskej filozofie. Je považovaný tiež za otca filozofie dekonštrukcie. Nie, nechcem nikoho zaťažovať ťažkou filozofiou. Iba pripomeniem, že Derrida  považoval dekonštrukciu za zmenu poriadku racionality, v ktorej žijeme. A tu sme doma. Progresívci cieľavedome a s buldočov zanovitosťou pri každej príležitosti presadzujú dekonštrukciu poriadku racionality v živote našej spoločnosti

To je jedno, či 99 pohlaví, to je jedno, či zdrogovaný svet (hlavne) mladých

Treba nás (spoločnosť) ovládnuť! Ovládať a ovládnuť. Treba si nás podmaniť. Progresivizmus je nová forma fanatickej križiackej ideologickej i hodnotovo-mravnej kolonizácie. A ak si všímate, u nás praktizovaná na maximálny možný výkon jeho predstaviteľov. I za cenu ignorovania a odmietania zákona.

Sila a slabosť progresívcov a iných diktátorských "demokratov"
Chceli by, ale nemôžu. Ako 80 ročný dedušo pri pohľade na Playboy. S veľkým záujmom som si prečítal text autora Gyimesiho, ktorý na osvieženie pamäte nájdete dolu pod týmto článkom. Nie, nechcem ho teraz ani citovať, ani plagiovať, iba teda, že ma... Čítať ďalej
22 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok