PROROCTVO NA ROK 2025! Na Zemi nastane absolútna skaza
20 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

Predpovede Nostradama, jedného z najvýznamnejších astrológov a veštcov 16. storočia, dodnes vyvolávajú pozornosť. Ak by sa však malo naplniť jeho proroctvo na budúci rok, Zem nečaká nič dobré. Podľa veštca by sme sa mali pripraviť na obrovské záplavy, vznik nového impéria alebo digitálnu skazu.

Veľký požiar Londýna, vzostup Adolfa Hitlera alebo zhodenie bomby na Hirošimu a Nagasaki. To sú údajné Nostradamove proroctvá, ktoré sa počas storočí naplnili, pripomína portál tn.nova.cz, ktorý zverejnil proroctvá Nostradama na rok 2025.

Veľké záplavy a nové impérium

V roku 2025 podľa Nostradama zasiahnu Zem obrovské záplavy, ktoré zničia veľké pobrežné mestá, uvádza web Unilad. Milióny ľudí prídu o strechu nad hlavou a vlády budú čeliť veľkým problémom. Uprostred tohto zúfalstva sa z hĺbky vynorí nový vodca, ktorý si vyhlási svoje vlastné „vodné impérium“.

Tieňové kulty

Okrem vodných vodcov by sa mali objaviť aj manipulujúce tieňové kulty. Podľa veštca sa rozšíria po celom svete a budú používať temné rituály. Využijú strach a úzkosť, ktoré vyvolajú „predchádzajúce udalosti“, a budú ľuďom sľubovať spásu a bezpečie.

Herec Kostelný opäť hučal do mikrofónu, koho nenávidí
Nie, Ľuboš Kostelný nie je "tiežherec", lebo by bol zlý herec. To nie. Je "tiežherec", lebo prepadol politike, ktorú v rozpore so základnými zvyklosťami herectva propaguje z prvej slovenskej divadelnej scény. Ktorú znechuteným divákom doslova... Čítať ďalej
20 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Prievan v kvantovej fyzike

V roku 2025 by mali vedci dosiahnuť prielom v kvantovej fyzike. Objav nakoniec umožní ľuďom cestovať medzi dimenziami, manipulovať s realitou a komunikovať s „vyššími formami inteligencie“.

Rozmach konšpiračných teórií

Budúci rok budú mať aj fanúšikovia konšpiračných teórií. Po celom svete vraj ožijú „dlho skrývané tajomstvá“, ktoré „otrasú vládami a inštitúciami“. Tým sa údajne zmení beh dejín.

Digitálna skaza

Zem má tiež v budúcom roku čeliť globálnym kybernetickým útokom. Mali by sa zrútiť elektrické siete, finančné systémy a komunikačné siete.

Ako pripomína web Lad Bible, Nostradamus svoje vízie publikoval v roku 1555 v knihe s názvom Proroctvá. Tú tvorili rýmované štvorveršia zoskupené do stoviek. Každá stovka štvorverší bola nazvaná storočím.

Herec Kostelný opäť hučal do mikrofónu, koho nenávidí
Nie, Ľuboš Kostelný nie je "tiežherec", lebo by bol zlý herec. To nie. Je "tiežherec", lebo prepadol politike, ktorú v rozpore so základnými zvyklosťami herectva propaguje z prvej slovenskej divadelnej scény. Ktorú znechuteným divákom doslova... Čítať ďalej
20 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok