Lukáš Machala sa obul do lekárov: Topíte sa v morálnom bahne
20 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Lekári, o čo vám prosím ide?" Pýta sa v príspevku na sociálnej sieti Lukáš Machala (nominant SNS). V príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti Telegram reaguje na požiadavku lekárov, ktorí žiadajú lepšie platové ohodnotenie.

Lekári kritizujú nedodržanie dohody spred dvoch rokov, ktorá vytvorila automat na zvyšovanie platov zdravotníkov. Nepáči sa im ani rozdelenie zdravotníkov do dvoch skupín. "Lekárske odborové združenie dlhodobo žiada od vlády, aby riešila kolabujúce slovenské zdravotníctvo. Je smutné, že vlády konajú len pod tlakom lekárskych výpovedí," povedal okrem iného predseda združenia Peter Visolajský.

Machala reaguje a pýta sa: Máte sa na Slovensku zle?

"Ale, ale… tak sa pozrime koľko zarábate oproti bežným smrteľníkom, ktorých ste počas covid 19 mnohí “ošetrovali” cez telefón…," dodáva a zverejňuje tabuľku.


"Príde Vám naozaj fér pýtať od štátu stále viac a viac? To ste naozaj len pokladničky na peniaze? Hippokratova prísaha pomáhať chorým v núdzi je kde?? Pýta sa Machala ďalej.

"A to nezverejňujem Vaše príjmy zo súkromnych ambulancií a Vaše “benefity”, ktoré pravidelne dostávate od farmaceutických firiem," dodáva.

"Kde je etika vášho povolania? Kde sú ideály humanizmu? Kde je pomoc blížnemu? A vy máte tú DRZOSŤ si ešte pýtať viac?" Kladia Machala ďalšie otázky.

"Ej ej, topíte sa v totálnom morálnom bahne. Túto tabuľku by malo vidieť celé Slovensko. Aby ste už prestali vydierať. Tento štát vám dal vzdelanie ZADARMO, tak sa podľa toho patrične správajte. Už viem prečo je zdravotníctvo jedna VEĽKÁ ČIERNA DIERA… Je to kvôli chamtivosti lekárov, súkromných zdravotnych poisťovní a nadnárodných farmaceutických firiem. Aké jednoduché…," konštatuje v závere príspevku Machala.

"Keď vidím toho umasteného politológa!" Lukáš MACHALA kritizuje výsledky najnovšieho prieskumu!
Ako by dopadli voľby v októbri 2024 podľa agentúry NMS? Zdá sa, že inak, ako v roku 2023, aj keď 1000 respondentov nemusí byť žiadna relevantná vzorka, čo sa týka výsledkov volieb. Dáta sa zbierali online od 2. do 7. októbra a SNS by bola ďaleko od... Čítať ďalej
09 | 10 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok