Attila Végh vyfackal Plačkovej muža s kamarátom. Ľudia tomu neveria
19 | 10 | 2024 I Ivan Mihale

Rene Strausz, manžel Zuzany Plačkovej, zdieľal video, na ktorom ho spolu s jeho kamarátom napadol Attila Végh. "Na toto video sa vyjadríme v nedeľu na Instagrame," znel popis k videu. Fanúšikovia ostali z toho veľmi prekvapení, no nemyslia si, že išlo o reálnu situáciu.

Rene Strausz zdieľal na sociálnej sieti video na ktorom on spolu s kamarátom, ktorý je na internete známy ako Cicoband, spoločne sedia v nejakom bare, kde za nimi prišiel MMA zápasník Attila Végh a z ničoho nič po slovnej výmene názorov napadol.

Attila začne do Reného šťuchať až to prejde do úderov. Ťahá ho za tričko a zo vztýčeným prstom mu niečo hovorí. René s kamarátom sa len kryjú, aby im údery nesmerovali do tváre. Attila vyzeral poriadne nahnevaný a rozzúrený. Dokonca okolo nich prešiel aj nejaký muž, ktorý na nich zazrel. Celá situácia vyzerá reálne a vyjadril sa k tomu aj Rytmus. Jeho rekaciu nájdete na ďalšej strane!

Ľudia tomu neveria

„To by si Attila nedovolil kvôli svojej kariére a vyzerá to dosť nahrané," ozval sa jeden z priaznivcov. „Veď to je nahrané, slabučkí herci ste," skonštatoval zase ďalší. Všetci sa zhodujú, že to budeme promo na nový videoklip. Rene ani Cicoband však nič bližšie neuviedli a rozuzlenie celej kauzy sa teda dozvieme zrejme len v spomínanú nedeľu. Tak sa nechajme prekvapiť.

Pomôžte prezidentovi! Zn. SÚRNE! Pellegrini hľadá VIANOČNÝ STROMČEK
V obchodných reťazcoch už „dušičkový“ tovar pomaličky začínajú vytláčať šíky čokoládových mikulášov a neprejde veľa času, aby sa k nim pridali ligotavé dekorácie z plastovej čečiny a vianočných ozdôb. Čas sa ženie neúprosnou rýchlosťou a na Vianoce... Čítať ďalej
19 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok