Obvineného muža z kauzy vraždy jeho rodičov v Trnave vzali do väzby
18 | 10 | 2024 I Ivan Mihale

Obvineného 44-ročného muža z kauzy vraždy jeho rodičov v rodinnom dome v Trnave vzali do väzby. Zatiaľ neprávoplatne o tom rozhodla sudkyňa pre prípravné konanie Okresného súdu v Trnave. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa Krajského súdu v Trnave a okresných súdov v jeho obvode Jana Kondákorová.

"Sudkyňa pre prípravné konanie vzala obvineného do väzby z dôvodnej obavy, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu, hrozí mu vysoký trest a nemá stále bydlisko," priblížila hovorkyňa. Uznesenie súdu nie je právoplatné, obvinený podal proti nemu sťažnosť, o ktorej rozhodne Krajský súd v Trnave.

Muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie. Polícia bola k nálezu dvoch tiel bez známok života v jednom z trnavských rodinných domov privolaná v utorok 15. októbra. Lekár po príchode na miesto konštatoval úmrtie u 69-ročného muža a 70-ročnej ženy.

Policajti boli na mieste udalosti do neskorých nočných hodín. „Vykonávali množstvo úkonov, ktoré boli potrebné na riadne objasnenie tragickej udalosti," doplnila polícia.

Hlas ľudu: Kolíková kľačí pred Teplárňou, modlí sa za dôstojnosť človeka a ľudia reagujú
Nielen tým, čo ako ona tancujú na hrobe mladých gejov, nie iba tým, čo sa so Samotným objímajú a ronia slzy, nielen tým, čo pred Teplárňou či v Trenčíne Jurajovi a Matúšovi zapaľujú sviečky. Nielen tým, čo z vraždy dvoch krásnych chalanov vytĺkajú... Čítať ďalej
18 | 10 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok