NOVÝ líder a NOVÝ plán?
18 | 10 | 2024 I Bari Zajačková

Zatiaľ čo väčšina krajiny sa pripravuje na bežný jesenný víkend, v Liptovskom Mikuláši sa odohrá udalosť, ktorá môže zamiešať politické karty v krajine. Strana Hlas - sociálna demokracia zvoláva programovú konferenciu, na ktorej avizuje predstaviť nielen nového lídra, ale aj ambiciózny plán pre krajinu. Čo presne môžeme očakávať a ako to ovplyvní politickú mapu Slovenska? Prinášame vám pohľad do zákulisia pripravovanej udalosti a jej možných dopadov.

Víkendová konferencia s veľkým potenciálom

Ako strana avizuje prostredníctvom svojho komunikačného oddelenia, už túto sobotu 19. októbra 2024 o 14:30 sa v Liptovskom Mikuláši uskutoční kľúčové podujatie strany Hlas. Mediálne vyhlásenie po programovej konferencii s názvom "NOVÝ LÍDER – NOVÝ PLÁN STRANY HLAS PRE LEPŠIE SLOVENSKO" sľubuje priniesť zásadné zmeny.

"Priatelia, nech už ďalší týždeň prinesie čokoľvek, my v strane Hlas – sociálna demokracia budeme pri každej výzve myslieť na vás a robiť kroky pre lepší život všetkých ľudí na Slovensku," uviedol predseda strany Matúš Šutaj Eštok.

Čo môžeme očakávať?

1. Predstavenie nového lídra: Špekulácie o možných zmenách vo vedení strany môžu byť konečne potvrdené alebo vyvrátené.

2. Ambiciózny plán pre Slovensko: Očakáva sa, že strana predstaví konkrétne návrhy na riešenie aktuálnych problémov krajiny.

3. Hodnotenie doterajších úspechov: Hlas pravdepodobne zhodnotí svoje pôsobenie vo vláde, vrátane zavedenia 13. dôchodku či zastavenia nelegálnej migrácie.

Hlas vs. opozícia: Kontrastné prístupy

Zatiaľ čo Hlas sa zameriava na konštruktívne návrhy, opozícia podľa Šutaja Eštoka chystá kontroverzné kroky. "Hamran s Čurillovcami sa chystajú na 'divokú jazdu' s novinárom Vagovičom," upozornil predseda Hlasu, čím poukázal na možné problematické vzťahy medzi niektorými novinármi a bývalými predstaviteľmi polície.

Víkend, ktorý môže zmeniť Slovensko

"Neexistuje nijaká alternatíva k súčasnej vláde, ktorá by tak poctivo hájila záujmy ľudí na Slovensku," uzavrel Šutaj Eštok, čím zdôraznil ambície svojej strany aj naďalej zohrávať kľúčovú úlohu v slovenskom politickom živote.

FLEŠ: PREZIDENT PODPÍŠE V PIATOK KONSOLIDAČNÝ BALÍK
Po rokovaní ministra zdravotníctva Kamila Šaška (Hlas-SD) a ministra financií Ladislava Kamenického (Smer-SD), ako aj po politických rokovaniach v koalícii sa podarilo vyrokovať dodatočný balík prostriedkov na lepšie zvýšenie platov v slovenskom... Čítať ďalej
18 | 10 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok