Keď perla zas perlí (a závidí)
17 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

Doktor Štrosmajer už patrí histórii a herec Miloš Kopecký už len VIP zákutiam našich pamätí. Ale poďme do prítomnosti. Zo statusu Veroniky Remišovej tečie najnovšie toľko závisti a nenávisti, že aj generalissimo Naď je v porovnaní s ňou iba tretím vývarom čajového vrecúška kvality štvrtej cenovej. Napokon, pobavte sa, ale pozor na tlak!

"Tento štváč, ktorý zrádza svoju vlasť, sa vyvaľuje v europarlamente v Bruseli za 20 tisíc eur mesačne, na ktoré sa mu skladajú občania EÚ, ale ide do Ruska trúsiť reči o tom, aká je Rusko prekvitajúca krajina a “že malá bomba hodená na Brusel by možno pomohla zmeniť názor bruselských a európskych politikov na vojnu”.Píše rozčúlená do nepríčetna osoba, na ktorú sme sa my, občania EÚ, skladali takmer tri roky.

Vasilica so schopnosťami baby Vangy k Ľubošovi Blahovi

Závisť? Nenávisť? Trauma z vlastnej bezvýznamnosti? Posúďte sami: "Jeho návštevu Rusko využilo na vojnovú propagandu, ale váži si ho asi tak, ako si vážime zradcov. S nikým skutočne dôležitým sa nestretol, len ho povláčili po médiach, aby im urobil užitočného oslíka (že by spomienky na minulosť? - pozn. red. HD.)  a porozprával, aké vyspelé je Rusko. Teraz, pár dní po návšteve sa ukazuje dôsledok jeho škodlivej a hlúpej propagandy." Píše Remišová a my netušíme, čo má na mysli tým "dôsledkom".

Zasvätené hodnotenie?

A zas ide Remišová: "Blaha je dlhodobo najhorší zjav slovenskej politiky, ale jeho správanie je zvlášť odporné odkedy Rusko napadlo Ukrajinu. Zrádza našich spojencov, vďaka ktorým máme v EÚ mier a on si môže užívať svoj luxusný plat bez toho, aby sa bál, že mu na hlavu budú padať skutočné bomby. Mali by sme ho vyhostiť do Ruska, aby si tam užival prosperitu, krásne metro a výdobytky civilizácie, s ktorými sa tak rad fotí na svojich návštevách v Rusku." No comment, to sa fakt nedá.

______________________

______________________

A k tomu Štrosmajerovi? Nuž... toto je už fakt legendárny výkon, iba na pripomenutie a na upokojenie:

(Žiadne ani náhodou súvislosti nehľadajte!)

Finančná správa za Ódora "nakupovala" zbrane ako mafia v Chicagu
"Finančná správa (FS) obstarávala zbrane, strelivo a príslušenstvo k výzbroji bez potrebných licencií. Nelegálne nákupy odhalilo súčasné vedenie. Náboje formou výpožičky poskytlo Finančnej správe za bývalej vlády ministerstvo vnútra." Píše sa v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik
Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok