Politológ: OD NAĎOVÝCH FAŠIZOIDNÝCH PLÁNOV SA MUSÍ DIŠTANCOVAŤ KAŽDÝ
15 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Demokrati Jara Naďa nie sú len pokračovaním matovičovskej politiky inými prostriedkami, sú priamym ohrozením demokracie, a preto by sa mal od ich fašizoidných plánov dištancovať každý skutočný demokrat," citát: Eduard Chmelár, politológ.

Názor Eduarda Chmelára s názvom: OD NAĎOVÝCH FAŠIZOIDNÝCH PLÁNOV SA MUSÍ DIŠTANCOVAŤ KAŽDÝ DEMOKRATICKÝ POLITIK, zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

"Veľmi sa teším na ten deň, veľmi sa naň teším, a on príde, hovorím vám, ten deň príde, keď ich vypneme všetky. Všetky... Ak sa budú Hlavné správy, Infovojna a podobné grcky tváriť, že sú normálne médiá, no tak to teda nie. Pôjdu všetky pekne." Takto bez škrupulí sa na svojom vskutku kanále vyjadril včera líder prepytujem "Demokratov" Jaro Naď o svojich plánoch s alternatívnymi médiami.

Dávam to do pozornosti najmä tým, ktorí hystericky moralizujú, aká je tu vraj "nesloboda" a ktorí rýchlo stratili pamäť, ako narábali so svojimi oponentami vlády, ktorých súčasťou bol práve tento arogantný darebák s večne prebitým čelom.

Vyzývam týmto všetkých predstaviteľov opozície, aby sa od týchto slov a od spolupráce s takýmto extrémistom dištancovali. Lebo v demokratickom štáte nejaký politik nemôže svojvoľne rozhodovať o tom, či nejaké médiá vypne, ako sa to už protiprávne stalo počas Hegerovej vlády.

Nehodnotím kvalitu alternatívnych médií, mám s nimi svoje skúsenosti, Ereport ma na politickú objednávku špinavo osočoval a majiteľ Hlavných správ ma blokuje, lebo detinsky trucuje, že som za kvalitnejšie konzervatívne noviny označil Štandard. Ale za "pseudomédiá" by som pokojne mohol označiť aj plátky ako Denník N a mám na to rozhodne vyššiu kvalifikáciu ako politruk Jaro.

Červené denníčky, ktoré uverejňujú selektívne informácie, rozhodne nespĺňajú atribúty žurnalistiky, a ak organizujú diskusie s verejnosťou, opúšťajú priestor médií a vstupujú do politiky. No v živote by som si nedovolil ich zakazovať a takýmto hrubým spôsobom obmedzovať slobodu prejavu.

Toto vás čaká, ak znovu uveríte takýmto lotrom, ktorí už dávno mali sedieť vo väzení za spreneveru štátneho majetku a vlastizradu, a ktorým nečinnosťou orgánov činných v trestnom konaní opäť rastie sebavedomie.

Demokrati Jara Naďa nie sú len pokračovaním matovičovskej politiky inými prostriedkami, sú priamym ohrozením demokracie, a preto by sa mal od ich fašizoidných plánov dištancovať každý skutočný demokrat.

Kotlár: Reakcia USA na Klempu a Kovačič Hanzelovú
V čom je Kotlár nebezpečný? Čo by znamenalo pre Slovensko, ak by sme zakázali mRNA vakcíny? V čom všetkom majú budúcnosť? A ako veľmi toto nabúrava dôveru ľudí vo vedu a očkovanie? Aj to sú témy, ktoré si mohli ľudia vypočuť v dezinformačnom... Čítať ďalej
14 | 10 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok