Cenzor Naď v oblečku demokrata sa teší na deň, keď vypne "grcky"
15 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

Stálo by za to nechať Orgány činné v trestnom konaní (aj na základe mediálneho zdroja či podnetu napríklad) preskúmať, či nejde o naplnenie skutkovej podstaty trestného činu "šírenia nenávisti" v zmysle trestného zákona. Alebo, stálo by tiež za to žiadať preskúmanie duševného stavu zjavne posadnutého fanatika. Oboje by v nejednom prípade našej spoločnosti prospelo. My sa však budeme venovať konkrétnemu "prípadu". Šíri sa na sociálnych sieťach a ma sme ho prevzali z profilu Mariána Greksu.

Takže najskôr k Trestnému zákonu, ten totiž v súvislosti s nenávisťou píše aj o nenávisti k presvedčeniu a tu je Jaro Naď v zjavnom konflikte so zákonom: Zákon uvádza dva trestné činy podľa § 423 a 424, ktoré je možné charakterizovať ako nenávistné prejavy v užšom zmysle – a to hanobenie národa, rasy alebo presvedčenia a podnecovanie v národnostnej, rasovej alebo etnickej nenávisti. Trestný zákon ukladá za tieto trestné činy trest odňatia slobody do 5 rokov.

Ak by niekto nakrútil takéto video, orientované napríklad voči gejom, nabehnú špeciálne jednotky do hodiny

Kým sa k nemu dostaneme (na konci textu), poďme citovať Jara Naďa:"Nie nie nie! Tie ich pseudomédiá, sa veľmi teším na ten deň, veľmi teším, a on príde, a hovorím, že on príde, keď ich vypneme všetky! (pozn. red. HD - podobnosť s výrokom "Es kommt der Tag" je zjavne iba náhodná)" Hovorí či skôr "grcia Naď".

Prečo ten výraz?

Tak citujme ďalej: "Všetky, všetky tieto Hlavné správy a Infovojny a podobné grcky." Perlí demokrat Naď s veľmi malým "d". napokon, vypočujte si to vo videu nižšie.

Zdesenie (oprávnené) politológa

"Demokrati Jara Naďa nie sú len pokračovaním matovičovskej politiky inými prostriedkami, sú priamym ohrozením demokracie, a preto by sa mal od ich fašizoidných plánov dištancovať každý skutočný demokrat," citát: Eduard Chmelár, politológ.

Názor Eduarda Chmelára s názvom: OD NAĎOVÝCH FAŠIZOIDNÝCH PLÁNOV SA MUSÍ DIŠTANCOVAŤ KAŽDÝ DEMOKRATICKÝ POLITIK, zverejnený na sociálnej sieti preberáme na linku uvedenom pod videom v plnom znení.

Politológ: OD NAĎOVÝCH FAŠIZOIDNÝCH PLÁNOV SA MUSÍ DIŠTANCOVAŤ KAŽDÝ
"Demokrati Jara Naďa nie sú len pokračovaním matovičovskej politiky inými prostriedkami, sú priamym ohrozením demokracie, a preto by sa mal od ich fašizoidných plánov dištancovať každý skutočný demokrat," citát: Eduard Chmelár, politológ. Názor... Čítať ďalej
15 | 10 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok