Známy kardiochirurg BÚRA mýty. TOTO je pravda o vakcínach, ktorú vám médiá nepovedali!(VIDEO)
14 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

Prof. MUDr. Viliam Fischer, CSc. FICS je slovenský kardiochirurg a vysokoškolský pedagóg. Od roku 1980 sa podieľal na viac, ako 5-tisíckach operácii srdca a v roku 1998 bol jedným z tých, ktorí boli pri prvej úspešnej transplantácii srdca na Slovensku. Pre neho platí to známe „najskôr Hosanna, potom Ukrižuj!“, keďže počas covidu si dovolil hovoriť proti oficiálnej propagande. Aktuálne sa na ploche zhruba 30 minút trvajúceho videa vracia k očkovaniu, ktoré malo zastaviť pandémiu, no bolo postavené čisto na jednostranných informáciách. Takže – ako to vidíte, pán profesor? Očkovať, či neočkovať sa proti covidu?

Profesor Fischer konštatuje, že počas covidu sa z filozofov, právnikov, či žurnalistov stali medicínski odborníci. Médiá a politici však podľa neho komunikovali len jednu časť odborných názorov a na dôkaz cituje 50 odborníkov, ktorí hovoria nie len o spolitizovaní pandémie, ale aj o tom, že očkovanie môže prinášať aj negatívne dôsledky. Navyše hovorí aj o tom, že z covidu sa stala aj ekonomická téma. Je preto najvyšší čas na zorganizovanie konferencie, kde by sa prediskutovali všetky názory tak, ako je to štandardom v iných medicínskych odvetviach.

K očkovaniu sa vyjadroval každý

Covid podľa Fischera ešte stále rozdeľuje spoločnosť. „V slovenských médiách sa masívne prezentovali len názory niekoľkých slovenských vedcov, politikov, filozofov, právnikov, žurnalistov a matematikov, ktorí sa zrejme vyznajú v medicíne. Preferencia bola iba jedna. Očkovať obyvateľstvo,“pripomína kapacita.

K "protisankčnej" výzve SHO sa pridávajú ďalšie organizácie
SLOVENSKO - „Súhlasíte s tým, aby Slovenská republika neuplatňovala sankcie voči Ruskej federácii, ktoré škodia slovenským občanom, živnostníkom a aj podnikateľom?,“ znie otázka, o ktorej by mali rozhodnúť občania v referende. Petíciu za jeho... Čítať ďalej
13 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Sú tu však aj opačné názory

Profesor Fischer upozorňuje, že napriek tomu, že opačné názory tu sú, aj keď veľmi nemali šancu zaznievať. Tie upozorňovali na nežiadúce účinky, dokonca aj na úmrtia.

„Sú to názory renomovaných aj slovenských, českých, európskych, zahraničných vedcov, lekárov, medzi ktorými sú aj traja nositelia Nobelovej ceny,“pripomína kardiológ, pričom tých troch nositeľov Nobelovej ceny aj cituje. Tí sa zhodujú v tom, že prirodzená imunita je vždy lepšia, ako risk možných dlhodobých rizík očkovania proti covidu. Ďalšia vedkyňa hovorí o spolitizovaní pandémie, ktoré potláča akúkoľvek medicínsku diskusiu.

Je to jeho morálna povinnosť

„Ako lekár, chirurg, ktorý zrealizoval tisíce operácii, ako šéf klinky, vedúci lekár, kde sme spolu s kolegami dostali slovenskú kardio-chirurgiu z podpalubia na špičkovú európsku úroveň, z toho dôvodu si myslím, že mám právo aj morálnu povinnosť po dôkladnom preštudovaní svetovej literatúry a aj po osobných rozhovoroch a kontaktoch, vyjadriť sa ku covidovému problému,“ tvrdí Fischer.

Peniaze nad zdravie?

„Medicína je exaktná veda. Ale to, čo sa dialo počas covidu-19 a zdá sa, že sa ide diať znova, že je tendencia k niečomu podobnému, je z pohľadu medicíny neuveriteľné. Zdá, sa že kľúčovú rolu tu nehrá medicína, ale ekonomika. Prečo? Lebo napríklad stanoviť diagnózu len na základe jedného neinvazívneho testu bez ostatných klinických vyšetrení je popretím základných princípov medicíny. Hippokrates sa musí v hrobe obracať,“ konštatuje ďalej odborník.

Chýba diskusia na odbornej úrovni

Profesor Fischer poukazuje na fakt, že každé lekárske odvetvie má svoje konferencie, prednášky, sympóziá s otvorenými diskutusiami o problémoch danej oblasti, tiež sa prijímajú závery. V prípade covidu tomu tak nie je. „Žiadny odborný kongres alebo konferencia so spoločnou účasťou odborníkov, ktorí sú za očkovania a proti očkovaniu,“konštatuje lekár, ktorý si myslí, že je najvyšší čas na takúto konferenciu.

Milan Mazurek: Prichádza digitálna totalita (VIDEO)
Europoslanec Milan Mazurek (Hnutie Republika) sa obáva toho, že globalisti prijali extrémny dokument. V europarlamente ho predstavila komisárka Jourová. Samit pre budúcnosť OSN prijal "Pakt pre budúcnosť". Za pekným názovom sa podľa europoslanca... Čítať ďalej
13 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Aký je jeho návrh

„Slovensko sa už raz stalo unikátom – celoplošným antigénovým testovaním. Mám jeden návrh. Poďme pozitívnejším príkladom a iniciujme, zorganizujme  – my Slovenská republika a možno aj s českými kolegami –  prvý európsky alebo aj svetový kongres o očkovaní,“ prichádza s návrhom profesor.

Za účasti oboch názorových prúdov

„Ja považujem za nevyhnutné nastúpiť cestu medicínskej profesionality, otvorenej, vecnej a odbornej diskusie za účasti oboch prezentovaných opačných názorov, najlepšie aj v priamom televíznom prenose,“ uzavrel profesor Viliam Fischer.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik