Milan Mazurek: Prichádza digitálna totalita (VIDEO)
13 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

Europoslanec Milan Mazurek (Hnutie Republika) sa obáva toho, že globalisti prijali extrémny dokument. V europarlamente ho predstavila komisárka Jourová. Samit pre budúcnosť OSN prijal "Pakt pre budúcnosť". Za pekným názovom sa podľa europoslanca skrýva prihlásenie sa k svetovej vláde, ešte viac zeleného fanatizmu a kontrolu obsahu na internete na celej planéte, vraj v rámci "boja proti dezinformáciám a extrémizmu". Mazurek pripomína, že dokument síce nie je právne záväzný, no k jeho záverom sa hlásia najdôležitejšie globálne technologické korporácie, ktoré sú v procese dôležitejšie, ako vlády a štáty.

Podľa Milana Mazureka je za všetkými podobnými paktmi snaha o zotročenie planéty. Pripomenul aj výrok Klausa Schwaaba o tom, že ľudia nebudú nič vlastniť a budú šťastní, s ktorým sa podľa neho stotožňuje aj vedenie EÚ. Naplnenie Schwaabovho cieľa ľudí privedie do totality, aby sa dali ľahšie ovládať. Slobodný, sebavedomý človek sa ovláda ťažšie, ako otrok, čo sme videli aj počas covidu.

Aké sú ciele globalistických paktov

„Svetová digitálna totalita, ekonomické otroctvo celej planéty, to sú v skutočnosti ciele vašich globalistických paktov. O tom bol pakt o migrácii, o tom je tento pakt o budúcnosti, o tom sú všetky návrhy z dielne Svetovej zdravotníckej organizácie,hovorí Milan Mazurek v pléne Európskeho parlamentu s tým, že kompetentní „sedeli“ na Svetovom ekonomickom fóre.

Facebook / Rafael Rafaj | WEF - Svetové ekonomické fórum

Čo skrývajú vzletné názvy

„Tam si s Klausom Schwaabom hrkútate, že ľudia nemajú nič vlastniť, ale majú byť šťastní. Vašim cieľom je ľudí zotročiť pripraviť ich o slobodu a zaviesť absolútnu totalitu. Ani sa tým de facto netajíte, akurát tomu dávate krásne názvy, hovoríte o tom v honosných tituloch, ako záchrana planéty. Málokto z vás je natoľko hlúpych a naivných, aby verili, že keď si v Európe zakážeme autá so spaľovacím motorom, tak zachránime planétu,“ poukázal europoslanec na pretvárku.

Deň pestrosti a NERIEŠENIE skutočných problémov
Deň pestrosti, ktorým si trenčianska radnica pripomenula dvojicu zavraždených z Teplárne, teda Matúša a Juraja,niesla nádych rozhádania a chaosu v spoločnosti, ale aj neriešenia skutočných problémov. Podujatie sa pôvodne malo uskutočniť v... Čítať ďalej
12 | 10 | 2024 | Michal Albert

Otroci sú ľahšie ovládateľní

„Skutočný cieľ je pripraviť ľudí o možnosť vlastniť normálny dopravný prostriedok, skutočný cieľ je uvrhnúť ich do chudoby, pretože zotročeným, poslušným, závislým ľuďom, ktorí sú v chudobe, sa vládne ďaleko lepšie, ako ľuďom, ktorí sú slobodní, ktorí majú svoje práva a ktorí si môžu vážiť svoju dôstojnosť. Videli sme to počas doby covidu, vidíme to teraz. Nechcete sa svojich globalistických plánov vzdať, ale my proti nim vždy budeme bojovať,“ uzavrel Mazurek.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok