Mečiar prehovoril: TOTO sa deje za dverami našich škôl! (VIDEO)
14 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

Dianie okolo prednášok mimovládok na školách a podobných akcií, aká bola zrušená aj na trenčianskom Gymnáziu Ľudovíta Štúra pozorne sleduje aj Vladimír Mečiar, niekoľkonásobný premiér a jeden zo zakladateľov Slovenskej republiky. V regióne Trenčína mal vždy najväčšiu podporu, preto sa o tému živo zaujímal. V relácii Hovory M hovorí, že krajský úrad, odbor školstva by mal vyvodiť zodpovednosť voči riaditeľovi, ale aj voči profesorke, ktorá akciu zorganizovala, pretože podobné podujatia na školách nemajú mať miesto.

„Tu už nejde o výchovu. Ide o deformovanie výchovy. O vychovávanie antitypov spoločnosti,“ myslí si Mečiar.

„Základná otázka vzťahu ženy a muža je otázka zabezpečenia pokračovania rodov a ľudstva. To je existencia, pre ktorú musia dostať podporu spoločnosti a podporu štátu. Preto ich nemožno zamieňať za iné formy spolužitia,“ vysvetľuje bývalý politik.

KOLLÁROV ODKAZ političkám z PS! (VIDEO)
Právnikovi a podnikateľovi Zoroslavovi Kollárovi sa evidentne nepáči predstava, že by moc na Slovensku uchopilo Progresívne Slovensko. Rad „odborníkov“ z tejto strany, ktorá sa tvári, ako list nepopísaného papiera je, zdá sa, nekonečný. A platí to... Čítať ďalej
13 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

„Kdežto u týchto LGBTI+ vzťahov ide o vzťahy sexuálne a emočné. Nejde o reprodukciu ľudských zdrojov, preto sa stáva antispoločenská,“zdôraznil Mečiar. On sám rešpektuje každého súkromie a je proti ich prenasledovaniu. Aj LGBTI+ ľudí  nevníma, ako jednoliaty celok. Jedni sa s „vadou“ narodia, druhí ju získavajú výchovou.

„A ak má systém školstva štátne peniaze smerovať na výchovu proti produkcii občanov tohto štátu, tak potom je to deformácia všetkého a to musí preč,“hovorí nekompromisne Mečiar.

Pripomenul antické Grécko, kde „mal každý bohatší človek svojho miláčka.“ Rovnako sa zvrhol Rím a tiež dopadol zle.

„Veľa ríš, ktoré porušili základné vzťahové pravidlá padá a zaniká. Ja som za to, aby Slováci rástli, aj keď viac sa nám nateraz nedarí. Toto sú veci deformujúce, neprípustné,“ hovorí rázne Mečiar s tým, že súkromie je jedna vec, no školský systém nesmie byť takto deformovaný. Zdôrazňuje, že na súkromie im nik nesiaha, nesmú z toho však vytvárať politické aktivity a už vôbec nie, aby sa tieto skupiny pripravovali na prevzatie moci. Riešenie spoločnosti podľa tohto vzorca nazval škandalóznou deformáciou.

Vážení naši čitatelia

Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok