Geniálny Trumpov ťah - Harrisovej ukradol jej baštu - Kaliforniu
14 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

Donald Trump spravil to, čo nikto nečakal. Vybral sa do ultramodernej a proharrisovskej Kalifornie, aby tam zožal triumfálne ovácie a masový tranz. Video stanice foxnews.com na konci tohto textu, ktoré zaznamenáva viac ako hodinu Trumpa v Coachella Valley, je dôkazom toho tvrdenia.

Trump sa vybral naozaj na nie dlho vopredplánovanú obchádzku do Kalifornie, aby upozornil na neúspešnú politiku Harrisovej takpovediac - na "jej hracej ploche". Jej domácu pôdu nazval „Strateným rajom“ a zožal neskutočné ovácie. 
Trump zapálil davy takpovediac priamo na dvore viceprezidentky Kamaly Harrisovej počas veľkého predvolebného zhromaždenia v údolí Coachelle.

Trump má energie za piatich

S blížiacim sa dňom volieb si bývalý prezident Trump urobil prekvapivú odbočku do  Kalifornie, aby upozornil na závratne vysokú infláciu, kriminalitu a nelegálne prisťahovalectvo.

Trump v sobotu večer pristál v Coachella Valley, aby sa na popasoval s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

Voliči v rozhodne modrom štáte prichádzali v neočakávaných davoch, pričom Trump pri svojom nástupe na pódium o 17:30 poznamenal, že ich množstvo je majestátne.

"Mali sme tu skvelé prijatie. Pozrite sa na tento dav," povedal Trump žasnúc nad davom. "Je to kam až oko dovidí."

Republikáni majú Ameriku na prvom mieste

"Stojím dnes pred vami v srdci majestátneho údolia Coachella, aby som vyhlásil, že Republikánska strana bude vždy klásť Ameriku na prvé miesto a povedie nás k víťazstvám, aké ste ešte nevideli," povedal. "Pretože sme sa stali stranou zdravého rozumu."

Bývalý prezident sľúbil, že bude bojovať za „tvrdo pracujúcich občanov každej rasy, náboženstva, farby pleti a vyznania“.

Trump poukázal na doterajšie výsledky Harrisovej, ako aj demokratického guvernéra Gavina Newsoma v štáte Kalifornia, pričom sľúbil, že to „zachráni“.

"Radikálne ľavicoví demokrati zničili tento štát, ale my ho zachránime."..

Na adresu Harrisovej Trump povedal: "Chce zničiť našu krajinu ako San Francisco." A zas hučali ovácie.

Účastníci Trumpovho mítingu

Účastníci jasali, keď bývalý prezident Donald Trump, republikánsky kandidát na prezidenta, prirovnal Kaliforniu k „stratenému raju“, pričom pripomenul prísľub bezpečnej a zabezpečenej južnej hranice.

"Kalifornia je skutočne stratený raj, ale my ho privedieme späť," povedal. "Netrápte sa tým. My to vrátime. Stane sa to rýchlo."

"Zastavíme vrahov, drogových dílerov, všetci prichádzajúci do Kalifornie," povedal.

Trump si zaspomínal na to , čím Kalifornia bývala,

a povedal, že je to „maják toho, čím sa naša krajina túžila stať“.

"Štát mal najlepšie školy, najbezpečnejšie komunity a prosperujúcu strednú triedu, ale to všetko bolo zlikvidované desaťročiami politiky, ktorú chce teraz Kamala Harrisová vnútiť Amerike."

Republikánsky kandidát na prezidenta poukázal na závratne vysoké životné náklady v Kalifornii, pokračujúcu krízu kriminality a pokračujúcu krízu nelegálneho prisťahovalectva.

„Kalifornia má dnes najvyššiu infláciu, najvyššie dane, najvyššie ceny plynu, najvyššie životné náklady, najviac regulácií, najdrahšie služby, najviac bezdomovcov, najviac zločinov, najviac rozkladov a najviac nelegálnych cudzincov. ,“ povedal.Trump.

Čečenský generál predpovedá koniec vojny
Generál Alaudinov predpovedá koniec vojny. Veliteľ zoskupenia „Achmat“ sa odvoláva na Sväté písmo. Alaudinov verí, že konflikt sa, podľa Svätého písma, skončí v roku 2024. Korán... Veliteľ špeciálnych síl Achmat a spojenec čečenského šéfa... Čítať ďalej
13 | 10 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok