Uhrík sa pustil do zelených FANATIKOV z Bruselu: Sú odtrhnutí od REALITY, spaľovacie motory nemôžeme ZAKÁZAŤ
12 | 10 | 2024 I Jarmila Vilhanová

BRUSEL - V europarlamente vystúpil Milan Uhrík a ostro sa pustil do zelených fanatikov, ktorí navrhujú zákaz spaľovacích motorov od roku 2035. Odkázal im, aby prestali likvidovať európsky priemysel a európske automobilky.

Europoslanec Uhrík na rovinu povedal, že keď si najbližšie bude kupovať auto, bez váhania si zadováži dieslové alebo benzínové. Upozornil, že elektromobily majú krátky dojazd, často nie je miesto a ani čas na ich dobitie. Podotkol, že nie sú proti predaju elektromobilov, sú proti tomu, aby sa tieto autá vnucovali ľuďom.

„Nesúhlasia s tým občania, podnikatelia, dokonca ani samotné automobilky. Jediní, kto to pretláča sú zelení fanatici z Bruselu. Pre mňa za mňa kolegovia, behajte aj na koňoch, ale prestaňte likvidovať európsky priemysel a európske automobilky. Zákaz spaľovacích motorov od roku 2035 treba prehodnotiť, treba zrušiť. Európske automobilky nesmú byť pokutované za nezmyselné zelené nápady, ktoré tu vymýšľajú kolegovia a ktorí sú úplne odtrhnutí od reality,“ dodal na záver.

VIDEO Robert Fico BEZ SERVÍTKY! Nesieme plnú zodpovednosť
"V prvom roku vládnutia sme možno mohli povedať, že to nie my, ale tí pred nami. Toto obdobie skončilo a teraz nesieme plnú zodpovednosť." Takto začal svoj príhovor v Brezne predseda vlády Róbert Fico. Nikto nás k tomu nenútil "Nesieme... Čítať ďalej
11 | 10 | 2024 | Rasťo Ekkert

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok