ODPADNETE! Neuveriteľné, čo spôsobilo konflikt medzi Rímom a Parížom
11 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

Medzi Rímom a Parížom vypukol najnovší konflikt, ktorý spôsobila séria na Netflixe. Francúzsky prezident Emmanuel Macron a starosta Ríma Roberto Gualtieri sa obaja snažia dosiahnuť, aby sa úspešný seriál Netflixu Emily v Paríži natáčal v ich mestách. Emmanuel Macron sľúbil, že bude tvrdo bojovať za to, aby sa fiktívna americká postava vrátila späť do Paríža, zatiaľ čo starosta Ríma obvinil francúzskeho prezidenta zo zasahovania, píše maďarský portál Index.

Nečakaná téma spôsobila roztržku medzi francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom a starostom Ríma Robertom Gualtierim, pretože obaja politici vyjadrili, ako veľmi by chceli, aby sa seriál Emily v Paríži natáčal v ich krajine. V stredu bol vo Variety zverejnený rozhovor s francúzskym prezidentom, v ktorom Macron okrem iného hovoril o tom, aké skvelé by bolo, keby sa Emily, ktorá sa v štvrtom pokračovaní seriálu presťahovala do Ríma, vrátila späť do Paríža.

„Budeme tvrdo bojovať. A požiadame ich, aby zostali v Paríži! Nedáva zmysel, aby sa Emily v Paríži odohrávala v Ríme,“ vyhlásil francúzsky prezident, ktorý dodal, že seriál o fiktívnej americkej postave žijúcej v Paríži pozitívne ovplyvňuje francúzsky turizmus a prezentuje Paríž v dobrom svetle. Preto je táto záležitosť pre neho dôležitá.

Rovnako však nie je sám, komu sa páči úspešný seriál, ktorý bol nedávno obnovený na piatu sériu. Podľa starostu Ríma má Emily v jeho meste dobré miesto.

„Vážený Emmanuel Macron, nemusíte sa obávať! Emily je v Ríme na správnom mieste. Nemôžete riadiť jej srdce, nechajme ju, nech si sama vyberie,“ odkázal Roberto Gualtieri francúzskemu prezidentovi, ktorého zaskočila Macronova reakcia na to, že fiktívna postava by mohla v ďalšej sérii seriálu žiť v Ríme. Gualtieri zároveň požiadal francúzskeho prezidenta, aby sa nepokúšal ovplyvňovať tvorcov seriálu.

Macrona sa počas rozhovoru tiež spýtali, či plánuje objaviť sa v seriáli po boku svojej manželky, na čo odpovedal, že je na svoju manželku hrdý, a vtipne dodal, že on nevyzerá tak dobre ako Brigitte Macronová.

Zuzana Dolinková nenastúpi do parlamentu! Šutaj Eštok prezradil viac
Exministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková nenastúpi do parlamentu ako poslankyňa za Hlas. Informáciu zverejnil portál TVNoviny.sk na základe vyjadrenia predsedu strany HLAS - SD a ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka v relácii Slovenského... Čítať ďalej
11 | 10 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok